Najdi forum

odlomljeni zub

Molim za informaciju, u školi mi je nesretnim slučajem odkrhnuti prednji zub, jedan mali dio ali me iritira i smeta a i estetski me muči… kako sam još školarac molim za pomoć da mi velite koliko bi me koštao taj popravak kod stomatologa? Da znam otprilike što mogu očekivati

Poštovani,

ukoliko se okrhnuo mali dio zuba vjerojatno ga je moguće nadoknaditi kompozitnih estetskim ispunom. To je kratak,minimalno invazivan i uspješan zahvat. Cijene ispuna su različite,što ovisi o količini tvrdog zubnog tkiva koje se nadomješta tako da točnu informaciju možete dobiti po obavljenom pregledu.

Na utakmici sam nespretno pala i glavom lupila na beton. imam 4 šava na donjoj čeljusti i jedan zub mi se slomio. Inače sam iz velike gorice. hitno tražim nekog dobrog zubara koji bi mi to sredio jer studiram i ne mogu tako hodati svaki dan na faks. moje su mogučnosti i cijene? frendica mi je preporučila vas jer je vidjela da ste ovdje na forumu pa da vam se javim. hvala na odgovoru.

Poštovana,

svakako predlažem da se naručite na pregled obzirom da nemam nikakvu informaciju kako je zub puknuo,na kojoj poziciji i sl. Sve sto bih vam rekla bilo bi puko nagađanje obzirom na brojne moguće načine frakture.

Srdačan pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close