Najdi forum

odlomljena plomba

Najprej lep pozdrav.

Pred dvema dnevoma se mi je odlomil del plombe na sedmici levo zgoraj. ko sem klicala zobozdravnico in ji povedala za težavo, me je naročila čez točno mesec dni,čeprav sem ji povedala, da se mi zdi, da je zelo velika luknja v zobu. Skrbi me, da je to malce predolg rok za menjavo plobme in to, da se pri vsakem umivanju, pa verjetno tudi grizenju, odlomi še kakšen košček in podlaga pod plombo.

Zanima me, ali lahko v enomesečnem čakalnem roku pride do kakšnih večjih težav z zobom, to je torej takšnih, da bo potrebno zob zdraviti in ali se lahko v tem času stanje z zobom bistveno poslabša oz. ali naj izsilim pri svoji zobozdravnici, da mi zamenja plombo prej, kot v enem mesecu. In pa še to, ali bo to lahko, proti plačilu, naredil tudi katerikoli zobozdravnik.

hvala za odgovore in lep pozdrav.

karmen.

Spoštovana Karmen35,

prav bi bilo, da vam zobozdravnica v zob da vsaj začasno plombo, ki bi preprečevala nadaljnje krušenje zoba.
Kako se boste dogovorili pa vam težko svetujem. Sicer pa je tako, da vam “proti plačilu” zob lahko popravi tudi drug zobozdravnik.

naljepša hvala za tako hiter odgovor.Bom poskusila pri svoji zbobozdravnici kaj iztržiti, vsaj z začasno plombo, če ne bom pač prisiljena poiskati ustrezno rešitev drugje.

New Report

Close