Najdi forum

Odločitev je padla..

Pozdravljene vse dame,

že 2 leti nazaj pri mojih 15ih letih sem se odločila, da bom shujšala. Imela sem 90kg. Počasi sem hujšala in prišla do lepih 60 kilogramčkov in teža je stala. Zadnje čase sem spet začela malo več jesti, jedla sem sladkarije in mastno, tako da imam danes 63kg pri višini 169. Debela nisem, imam pa malo trebuha in maščobe po vsem telesu. Stara bom 18 let.

Od najstniških let sem se borila z debelostjo in na srečo shujšala. Ampak seveda ženske, niso nikoli dost zadovoljne s svojim telesom. Vedno nekaj manjka in bi rade spremenile, če tudi le malenkosti. Po hujšanju mi je ostalo veliko odvečne viseče kože na rokah.. Sem zelo nesamozavestna. Moje telo je zelo mehko in nenapeto, neutrjeno.. 2 dni nazaj sem se zato odločila, da bom spremenila svoj jedilnik. Naredila sem si svojo evidenco, v nekem zvezku s spiralo, v kateri si zabeležim: svoje obroke (5 na dan), koliko tekočine sem dnevno zaužila, telesno vadbo seveda, (sobno kolo, sprehodi, trebušnjaki, vaje za noge in roke), počutje in možne pregrehe (ki jih za zdaj na srečo še ni).. Enkrat tedensko se bom tudi vagala in beležila svoje kilograme..

Bi se mi katera pridružila, da bi bilo lažje? 🙂

Nobena? 🙁

Pridruži se nam na drugo temo, kjer nas je več že gor in se bomo bodrile.

New Report

Close