Najdi forum

Odločil sem se za pot…domov

dragi seat
upam da ti še vedno uspeva se prebijat po tej težki poti! želim si, da bi ti uspelo, čeprav vem kako zelo je hudo.
tvoja zgodba me je zelo ganila….žal sem jo odkrila šele danes.
praviš da premalo ljudi zahaja sem gor…. veš marsikateri ne ve da obstaja ta forum. tudi jaz sem ga šele predkratkim odkrila. vidim pa da
mnogo ljudi gleda že precej drugače na zasvojence in so jim pripravljeni biti v oporo, čeprav se najdejo še vedno tudi taki, ki nimajo
nobenega razumevanja in znajo samo obsojat. na take se ne oziraj! obrni se vstran kot da jih ni!
če ti bo vsaj malo u pomoč, lahko pišeš tudi na mail, kadarkoli ti bo težko
in si boš zaželel z nekom se pogovoriti ali mu zaupati svojo stisko!
vsaj 1 na dan pogledam na net in u mail, tko da ne boš rabil čakat cele dneve na odgovor.

vztrajaj še naprej, čeprav je trenutno vsak dan težje, ampak ko se boš izvlekel iz tega, boš spoznal da se je splačalo!

lp

Seat tole kar ti razlagaš jaz doživljam vsak dan s svojim fantom. Zdej se je kao spucal….pa cele dneve leži doma…pa da sem se boljš počutila, sem ga zaklepala v stanovanje…..zato, da sem se jst boljš počutila. Pa tista kriza, ki jo je imel, se mi ni zdele baš strašna, bruhal je pa driskal, to je blo pa vse…..verjamem mu čisto nič. In ko sem ponovno brala tvoje prvo sporočilo v tej temi, sem si rekla, stari zdele k kriziraš bi obljubil vse. Ampak držati obljubo in živeti vsak dan trezen, je pa najbrž za ubit težko, a ne? Ko je svet brez droge tako pust, brezvezen, dolgočasen. Ampak veš kaj jaz pravim? Svet je čudovit, samo oči moraš odpret. Zadeni se ga s čistim zrakom na Veliki planini, boš videl kaj je to prava droga!!!

Dragi Seat!!
Že dolgo te ni bilo gor,zato iz vsega srca upam,da je vsaj tebi uspelo,namreč tudi sama sem odvisna od horsa že 7 let,včasih pa konzumiram tudi koko.Vem kako je s tem,ko ti razpoloženje niha sto na uro-včasih imaš voljo,s katero bi lahko skale premikal,lahko pa ti že naslednji dan vse pade dol.Tudi sama se trudim prebrodit težavo vendar zaenkrat mi ni uspelo več,kot da sem si poiskala službo v kateri sem tudi uspešna,no saj tudi to je nekaj!Sama se najbolj bojim fizične krize,saj sem na metadonu,kjer je kriza še močnejša,traja pa en mesec!Ti verjetno razumeš kako veliko se to sliši ob takem trpljenju,ki ga ni mogoče opisat!Če boš še kaj pogledal na forum,se lahko kasneje tudi kontaktirama prek maila,saj vem kaj je to dolg čas,pa še sam ne veš kaj ti manjka…

mene pa zanima, kako naprimer glede na to da se že tako dolgo drogiraš, prideš do vsakodnevnega potrebnega odmirka ki pa ni poceni??!!

Pozdravljena anika 27!

Napisala si da te je strah fizične krize, se pravi bolečin ki jih bo čutilo telo, ane? Ljuba moja, veš koliko ljudi je bolanih in mora prenašat bolečine…..
kaj bi ti pol na njihovem mestu raje umrla kot pa potrpela in se potrudila ozdravit? Poleg tega ta kriza mine prej kot psihična in se je z njo
težje spopast zato ti svetujem, da se vključiš v komuno, ker bo tam vedno nekdo, ki ti bo pomagal skozi tiste težke trenutke!
Zasvojenost je ravno tako bolezen, ki te pelje v pogubo, če se ne odločiš za zdravljenje! Praviš da si že 7 let na horsu…..koliko si morala v tem času povečat dozo, da ne prihaja do kriz? Kaj misliš kako dolgo lahko tako nadaljuješ? Ti je ljubše trpet tako na obroke, kot pa dat skozi samo neko obdobje in se za vedno rešit iz tega? Premisli!
Naredi nekaj zase!!!
In ne mislit na to kolk boš pretrpela preden bo kriza minila,ampak na to, koliko bolje in lepše ti bo brez droge!
Vedno misli le na to, pa ti bo uspelo!
Nikoli se ne oziraj na pot ki jo moraš prehoditi do cilja…..
vedno zri le proti cilju, ki ga hočeš doseč in dosegla ga boš!

SREČNO!

Iz lastnih izkušenj ti povem da ni tak hudo kot pravijo. Metadona sem se spucala brez tablet pa sploh ne vem koliko let sem ga pila. Minilo je prelepo leto od takrat. Svetujem ti pa da ne jemlješ zraven nič drugega ker takrat pa ni lepa kriza. Mene so nekaj mesecev bolele noge pa sem se prepričala tak fejst da je to nekaj drugega, da sem šla zdravnici gnjavit da ne vem zakaj me tak bolijo. Zdaj se sam smejim.

Zelim ti da se rešiš tega ker se zelo splača.

seat že dolgo ni novih postov, ne od tebe ne od drugih! Kaj se je kaj zgodilo v tem času? (upam, da boš pogledal kaj na forum..)

Tudi od mene čestitke in srčno upam, da ti bo uspelo. Poznam že to zgodbo, ker so bile iste težave z mojim bratom. Dvakrat je bil v komuni. Ko je prišel prvič ven je šu po enem tednu nazaj v staro klapo in zgodba se je ponovila. Sedaj pa je že tri mesece clean in sm full vesela. Zato polagam ti roko na srce da se te kurčeve droge več ne dotakneš, vedno ko boš pomislil na to se spomni svojih domačih in njihovega trpljenja. Seveda pa pomisli najprej nase koliko lepega še imaš še pred sabo in to maksimalno izkoristi.
lp

SEat kje si ,ti je uspeLO ?

New Report

Close