Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Odločba za štipendijo

Odločba za štipendijo

Študentje ste že prejeli odločbo za štipendijo? Ali pa morda samo štipendijo brez odločbe?
Jaz nisem še nič :(((
Sestrična(sicer je dijakinja) pa je dobila samo nakazilo štipendije, odločbe pa še ni prejela. Se bojim, da so kje na mene pozabili ;)))

Js sm prejel že odločbo in nakazilo (Zoisova štipendija – Zavod za zaposlovanje u.e. Lj. Bežigrad)

Še nekaj bi te vprašala: Kaj štipendija se nakazuje za en mesec nazaj? Npr.: novembra dobiš nakazano za oktober ali dobiš novembra za okt+nov?

Jaz še nisem dobila odločbe. Brat dijak pa jo je pred kratkim. Štipendija se nakazuje za en mesec nazaj. Ponavadi pa oktobrska ni nakazana pravi čas (10.11.)

Novemberska štipendija za študente bo izplačana 25.11. (tak so mi povedali v banki) – z zamikom isto kot pri dijakih, le da se njim šolsko leto začne prej. Potem sklepam da bodo tudi pogodbe prisle kasneje.

LP, bucka

Ravno dons dobila odlocbo. Stipendija mi letos miruje, ker mamo doma KAO prevelke dohodke. Nej grejo v pm (sorry za tako izrazanje Primoz, sam sem res pissed off).

Naše finančno stanje je blazno u riti, ker je fotr brezposeln, še dobro da tut jest delam med študijem. Ko sm zaprosu za štipendijo so mi lepo pojasnili, da imamo preveč denarja ?!?!? Excuse me??

..tle pa sam metek u glavo pomaga.

Žal mi je, da so te dali med mirovanje :(((
Full me razpizdi, da dobijo taki štipendijo, ki si jo najmanj zaslužijo. Imam eno kolegico, doma imajo kmetijo, pa verjetno 30 krav v štali. Zemlje toliko, da te glava peče…doma imajo novega Mercedesa…Ona pa ima 44.000 SIT štipendije. Mislim…halo???
Revčki ubogi, taki pa si res zaslužijo toliko finančne podpore.

Takih je ogromno – meni se je skoraj zrolalo, ko sem v absolventu prejel kljub povprečju 9,8 štiri tisoč manj zoizove štipendije, ker se kao šteje kot, da si v prvem letniku. Hkrati pa sošolci dobijo po več kot tretino višjo republiško štipendijo, pa so enak primer kot si ga opisala.Aja sedaj sem prvo nakazilo in odločbo že dobil – oboje v ponedeljek.

Kaj? Kot absolvent si dobil nižjo štipendijo? Kako pa je to mogoče? A si ti mogoče bil absolvent takrat, ko so vsem znižali štipendijo?

Absolvent sem od 1.4.2002 do 31.3.2003, ker sem imel 9 semesterski študij.

Dijaki dobijo prej kot študentje. Mi dobimo 22.11. Sicer pa nisem dobila še ne nakazila in ne odločbe.

Zdaj pa tudi jaz s strahom pričakujem odloćbo, saj sem tudi jaz absolventka.

Jaz sem danes dobila odločbo in moram povedat, da sem bila več kot pozitivno presenečena. Full so me razveselili z zneskom štipendije.

Bojč: js mam tut 9 sem. študij pa Zoisovo štipendijo. Kaj to pomeni, da bom moral februarja al marca še eno vlogo oddat?

Katero štipendijo pa imaš?

Niko: ne ne bos rabu oddat nove vloge, poskrbi pa za potrdilo o vpisu in potrdilo o opravljenih izpitih – zaradi povprecja. Pa se to kar sam imej to ob koncu 9. sem. pripravljeno, ker ti sploh ne poslejo povabila, ampak te kar hocejo odpikat. Bodi previden.
L.p. Bojc – me neki zeza tipkovnca pa sumniki – sorry.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close