Odločba invalidske komisije
Daj ne kukumakaj jas sem operirala dvakrat hrptenico posledicno sam mogla tudi do psihiatra in jemljem zdravila kar se tice tramala (kapljice) jes ih jemljem ze osem let pa mi se se enkrat ni zvrtelo ce lahko felas v vrtu,vinogradu pol ni tolk hudo pa se u pisarni nisi v proizvodnji pa se dvakrat na let na dopust mi u proizvodnji niti enkrat se ne mormo privosciti pa delamo kot norci nehi jamrat ker ti ni tolk hudo ampak mi se zdi da razvajenka.
Daj ne kukumakaj jas sem operirala dvakrat hrbtenico posledicno sam mogla tudi do psihiatra in jemljem zdravila kar se tice tramala (kapljice) jes ih jemljem ze osem let pa mi se se enkrat ni zvrtelo ce lahko felas v vrtu,vinogradu pol ni tolk hudo pa se u pisarni nisi v proizvodnji pa se dvakrat na let na dopust mi v proizvodnji niti enkrat se ne mormo privosciti pa delamo kot norci nehi jamrat ker ti ni tolk hudo ampak mi se zdi da si razvajenka.
Pozdravljeni gospod in gospa
Jaz sem posameznik in sem ponudbo posojil za vsakogar
dober značaj in imajo vir mesečnega dohodka. I ponujajo posojila v razponu od € 5000-10.000.000 €, z obrestno mero v višini 3% več kot največ 30 let. Še vedno sem odprta za vse predlogu investicijskega tako da, če imate težave, prosim
vas prosimo, da stik z mano: [email protected]
Spletna stran: http://www.reseau-finances.com
hvala