Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Odlični pasji brikete – priporočam

Odlični pasji brikete – priporočam

Jao, ne spet ta link…

Jaz sem tale link http://povejnaprej.net/ prebrala in bi se kar strinjala, ker sem tudi sama zagovornica ne-briketov.Tale veterinar je razložil, argumentiral zakaj briketi niso o.k.in tudi logično je, da taka hrana ne more biti boljša od mesa, kosti itd.., tistega, kar je pes od nekdaj jedel. Jaz tudi svojemu (francoski buldog) ne dajem briketov (imam jih zgolj za rezervo) in ima danes že 15 let !! (je že presegel pričakovano starost 0d 12-14 let!), vedno zdrav, imel je le par manjših zdravstvenih problemov. Od prijateljice, ki ga tudi ima (hranjen z briketi) pa je non stop bolan. Morda ni vse odvisno od hrane, je pa najmanj 95 %. Besede veterinarja.

Besede katerega veterinarja? Me zanima, ker kolikor vem, se pri nas nihče ne ukvarja z nutricistiko.

briketi res niso hrana….
saj tudi ćlovek dobro ve, kaj je zanj dobro, kaj je jedel leta i leta nazaj.
zagotovo ni jedel jedel že pripravljene hrane, pa hamburgerjev tudi ne, pa sladkih coca col tudi ne, pa hrenock, čipsa,paštet in vse druge svinjarije tudi ne.
Danes če ni močno začinjeno sploh ni okusno !
dejstvo pa je, da smo včasih jedli preprosto hrano z malo mesa in veliko zelenjave, zelja, repa, fižola, krompirja (no ta je prišel bolj pozno iz amerike)…..ajdovih,koruznih žgancev in masti,ocvirkov….
pes pa je vedno jedle kosti,meso, pa kakšno jajce je kje uplenil………..
veterinarji imajo strašne dobičke s propagiranjem in PRODAJO briketov.
Vašim ljubljenčkom pa veterinarji itak ne želijo nič dobrega, za to ste vi, ki se odločate namesto psov…
vetiranarji se ne želijo zdravih psoh,mačk……….
ne se slepit.

Bravo Jozze !!
To je to, ni kaj dodati.
Ne mučite svojih pesekov z briketi in ja, veterinarji naj gredo v rit !!!

New Report

Close