Odkup kostanjev-kje
Če kdo v bližini Koroške proda kostanj ga takoj kupim cca 10kg (oz po dogovoru glede na ceno).
Ponudbe na 041647287 ali [email protected]
P.s. nujno 23.10. po tem datumu me ne zanima več
Če kdo v bližini Prekmurja ( lahko tudi iz Maribora) proda kostanje jih takoj kupim večjo količino okrog 100-150 kg (oz po dogovoru glede na ceno).
Ponudbe na [email protected]
Prodam kostanj(osrednja Slovenija), po ceni 1,20€/kg.
Ljudje božji se vi poslušate tu prodavlete kostane po 1e.v avstrijo jih peljite za lepe debele dobite od.3.50 za njih ne pustite se napizdit.Ker eni hočejo samo služit na vas pa se vam za hrbtom smejijo.Ite na internet poihči odkup kostanjev v avstriji in jih pelji cez mejo.Do graca jih imate na stotine ki odkupujejo po 3.50e.Časna beseda.Lp
Prodam kostanj 1,50€ MB. kontakt [email protected]
ugodno prodam večjo količino kostanjev
resni interesenti mi pišite na email
[email protected]
Lepo pozdravljeni!
Imam na voljo 150 kg kostanjev in sem jih pripravljena prodati po 2€ po kilogramu.
Kontaktirajte me na : [email protected]
Samo RESNI !!!!
sorta: Castanea sativa Mill.- gozdni, niso maroni. veličina pa je mešana, eni so ful velki, eni so mal manjši. ta večji so ziher okol 2-3cm v širino, če lahko tako rečem, ker ne vem kako drugače razložit, v glavnem jedilni, jaz jih že par dni jem kuhane, al pa pečene. cena pa je 1,70€/kg
črvivih pa ni skor nič, no odkar jih jaz jem, nisem niti enega črvivega dobla, tko da lahko rečem da so zdravi (ne-črvivi)[/quot
S kje ste? Koliko bi vzeli? Mi veliko naberemo in se mi cena zdi primerna