Najdi forum

Odkup kostanjev-kje

Morda kdo ve kje odkupujejo kostanje,Mb,okolica?

Vprašaj te, ki prodajajo pečene kostanje na stojnicah (čeprav so videt kar dobo založeni).
Lp Naja

Če bi kdo želel kupit kostanje jih prodajam j kg po 1 € tak da če kdo želi kupit naj pokliče na to telefonsko 070287502!!!!!

Po kateri ceni pa ga odkupujete kostanje ???

Tudi jaz prodajam kostanj v okolici Celja po ceni 1€ za kilogram. Zainteresirani pokličite na 040742065. Lp Gregor

Danes sem v Kočevju na sejmu kupila kostanj po 3 eu. Slab, suh črn. Razočarana. Bil je z Dolenjske.

Prodam svež lep kostanj 1,20€ za kg sem iz mb
070 382-449
Stanka

PRODAM KOSTANJE SEM IZ MB. KDO JIH ODKUPUJE??

ni stvar v tem od kod je ampak v tem kako dolgo se kostanj že suši na zraku. Jaz kostanja nikol ne bi kupoval v trgovini. 1 kilo ga naberem v 10 minutah in vem da je svež. Tak ki kostanja v naravi še ni videl, bo v trgovini težko ocenil kakšna je kvaliteta. Včeraj sem bil v eni trgovini in videl kak kostanj prodajajo-sicer znižano. Že na daleč lahko vidiš da je zanič. Slej ko prej najde teta ki ga kupi.
Sicer je bil pa letos v našem koncu slab kostanj-droban

Prodam sveži kostanj 3€ za Kg sem iz Kranja…
Sara- 040 251 981

Prodam sveži kostanj. Cena po dogovoru. Sem iz Bele krajine.
Lp,
040 784 434

Zdravo,
prodam sveže nabran debel kostanj, sem iz okolice Maribora, možna tudi dostava v Maribor,

cena za kg je 1,5 €

040 258 282
Suzana

prodam sveže nabrani kostanj. cena je 1E. naberemo ga v velikih količinah. kličite resni na 041426633

New Report

Close