Odklanjanje prsi
Pozdravljene mamice
Imam sinčka starega dva meseca, katerega sem do tega tedna lepo dojila, sedaj pa se je na vso silo začel upirati. Ko ga pristavim k prsim začne tuliti na vse grlo in niti ne poskuša zagrabiti. Sprva sem mislila, da mi je zmanjkalo mleka, kljub temu, da se močno trudim, da bi mleko nastajalo, saj popijem tudi po pet litrov tekočine na dan, jem polento, pa banane, vse kar naj bi “delelo” mleko, vendar, ko mi po vsem trudu končno uspe, da zagrabi, potem spi tudi po tri ure. To verjetno pomeni, da mleko je, ali kaj?? Ko joka ne pomaga niti čaj po žlički ali steklenički, ampak samo duda, pa še ta ni vedno zadosti.
Je imela katera podoben primer in kaj ste storile,saj bi zelooooo rada še naprej dojila.
Hvala za nasvete in lep pozdrav.
Draga Milena,
Mogoče nisem ravno prava za dajanje nasvetov, saj sem sama brez problemov dojila 11 mesecev. Je pa imela moja sestrična podoben problem. Spomnim se, da je zamenjala položaj dojenja (spet je dojila leže) in malo je pomagalo. Je pa po slabih dveh tednih otroka minilo in sta se spet lepo dojila naprej. Drugače se pa obrni na La leche league, kjer ti bodo z veseljem pomagali. Telefonske številke najdeš v vsaki reviji za starše. Zdi se mi, da imajo tudi svojo stran na internetu.