Odgovori
Dragi vsi,
vesel sem, da naš forum tako dejavno živi in da se na njem oglašate novi in novi obiskovalci.
Kot ste verjetno opazili 🙂 mi maja in junija zaradi preobilice rednih delovnih obveznosti ni uspelo pravočasno odgovarjati na vsa vprašanja. Žal mi je, a drugače ni šlo. Tudi julija in avgusta bom precej odsoten, bom pa poizkusil se vseeno večkrat oglasiti. Odločil sem se, da bom sedaj najprej odgovarjal na vprašanja, ki sproti prihajajo, saj so tiste situacije najbolj aktualne.
Mislim pa, da se bo situacija pri odgovorih s septembrom ali oktobrom lahko izboljšala, saj bom razbremenjen nekaterih obveznosti v Šoli čustvene inteligence in se bom na forum lahko večkrat oglasil z odgovori. Sicer pa so mnenja in odgovori drugih obiskovalcev zelo dragoceni, zato se mi pravzaprav niti ne zdi nujno, da se oglasim na vsako vprašanje.
Kot je že napisal Peter, v Šoli čustvene inteligence pripravljamo tudi poletni izlet v soboto, 29. julija. Podrobnosti še sledijo v prihodnjem tednu in če boste takrat doma, prisrčno vabljeni!
Lepo poletje želim vsem!