Najdi forum

Sabrina, prosila si naj ne objavim tvojega sporočila, da te ne bi kdo prepoznal, vendar to kar si napisala, je tudi v sloveniji težko, da bi te kdo spoznal. Samo iz tega foruma je razvidno, da ima, ne smem ugotavljati ampak recimo, več kot polovica Slovencev težave v spolnosti ali noče moški al pa ženska, je popolnoma vseeno.
No in sedaj k tvojemu vprašanju: Mož noče ali naj skočim čez plot?
Govoril bom za vse, ali je res samo sex tisti razlog, da nekoga prevaramo. Da bi ugotovili zakaj nekemu ni do sexa, bi morali poznati celo življenje posameznikov, kako je bilo prej, kakšen je bil sex, navzezadnje pa se vedno vprašam ali je zakon temeljil na sexu ali na ljubezni.
Moje prepričanje je preprosto, dva se poročita ker se imata rada, ker se ljubita. Vsi ostali razlogi prinesejo samo razočaranje ali pa življenje v katerem se dolgočasimo in se ničesar ne dogaja. Ti razmišljaš, da bi ga prevarala, to pomeni, da ga ne ljubiš, kajti če bi se ljubila, tako ti kot on, bi se verjetno potrudila in skupaj rešila ta problem, očitno pa te ljubezni in spoštovanja drug do drugega nimata, zato je to najlažja možnost. Le zakaj bi se matrali, če imamo pa lahko lažjo pot. Če že misliš to narediti, potem pojdita prej narazen. Aja, kako pa bo izgledalo, da sta šla narazen zaradi tega ker noče sexat, ko pa bodo vsi ugotovili, da si ga rpevarala pa bosta šla lahko.
Pa kje vam je logika in zdrava pamet. Končni rezultat bo isti in to je ločitev, samo razlog zakaj, je potrebno izbrat , tak , bolj pogost.
Veremi pa samo to, manj boli, če gresta narezen prej kot kasneje, ko vsi ugotovijo zakaj. Pa še ti postaneš grešni kozel.

primož

Draga Sabina,

ce bi bilo vse tako simpl v lajfu bi bilo zelo fajn. Dejstvo je, da je tega da moski noce/ne more/ne zna ogromno, samo govori se o tem malo. Ker imam tudi doma sama takega, ki mu je do sexa pac manj kot meni (ves problem je najbrz samo v tem dejstvu…), se borim kot lev.Najlazje je dejansko pomisliti na prevaro, se posebej, ce je kje v blizini nekdo, ki bi ti rad ustregel….A cim zacnes s temi stosi je veze konec, vsaj jaz mislim tako.
Draga Sabina, zaupam ti nekaj kar deluje, samo zelja mora biti iskrena. Preden zaspis in lahko tudi cez dan – prosi silo/boga/whatever naj ti pomaga in ji/mu zaupaj svojo zeljo. Ko sem slisala za to, sem si tudi mislila svoje a v hudih susnih casih sem poskusila za stos in deluje,res deluje. Moja zelja je bila res iskrena in ponizna. Saj ves, ponizni moramo biti, saj nam niti sex ne pripada kar tako samoumevno in ga v bistvu ne smemo terjati, ampak moramo prositi zanj! In vprasaj se posteno, zakaj to med vama ne stima – ker mislim, da je za vsak problem med dvema lahko kriv nekdo samo 50% in oni drugi 50%.
Tega si tudi jaz nisem zelela priznati dolgo a tako je in toliko kot se ukvarjas s tem, zakaj mozu ni do sexa se zacni ukvarjati se tem, zakaj tebe to tako zelo bremeni.
Pa srecno!

New Report

Close