Najdi forum

Tramal je sredstvo za lajšanje bolečin, ki je včasih nepogrešljivo, vendar se po pravilu uporablja le za krajši čas, saj je možen nastanek odvisnosti. Ker hkrati nekoliko uspava, ga ljudje zlorabljajo za omamo, da si zakrijejo pogled na sicer nevšečno sedanjost. Predvsem če imate trajnejše bolečine je nujno poiskati njihov izvor in ga po možnosti vzročno zdraviti. Do tega imate pravico, ki jo lahko uveljavljate pri svojem osebnem zdravniku. Kar zadeva vašo psihiatrinjo mislim, da v dobi elektronske komunikacije, ki ste jo očitno vešči, tudi zgolj verbalni kontakt z njo ne bi smel biti posebna ovira, predvsem če gre za dalj časa trajajoče zdravljenje. Deloma ste že uspešno začeli reševati sami svoje zadrege, saj je zaupanje drugim v tem primeru tudi vsa dosedanja pisma ostalim bralcem foruma, že pot k olajšanju napetosti. Hkrati vidite, da imate tudi dovolj odziva, torej da vas drugi ljudje razumejo in vam skušajo s svojimi iskušnjami in pogledi pomagati. Opazovanje lastne situacije skozi oči drugih pa vam že omogoči bolj usmerjeno ravnanje in vsaj začetek odpravljanja vaših težav. Tramal skušajte čim prej opustiti, s svojim splošnim zdravnikom pa izdelajte načrt, kako se boste lotili vzrokov za bolečine.

Spoštovani
Najlepša vam hvala za odgovor. Za Tramal pa nisem vedela, da se lahko zasvojiš sem se kar ustrašila. Saj upam, da bo boljše, ker grem na operacijo sedaj desne roke, ki je nujno potrebna.
Zato pa mi je bilo čudno, ko sem imela na levi roki operacijo (RAMO) zakajj se mi tako spi. Sem vprašala mojega lečečega ortopeda, ki sem bila na intenzivi zakaj bi samo spala mi je povedal tako: Ja, ker imate Tramal v kapalnah in še v čaju, ker bi me baje zelo bolelo, ki sem imela drenažo.
Še enkrat hvala za odgovor
Lepo vas pozdravljam
OBUPANA

New Report

Close