oddam nimfo
Zaradi pomanjkanja časa in pogoste službene odsotnosti od doma, oddam nimfo. Vajena je človeške družbe, prijazna, rada sedi na rami in prosto leta. Ptička je odličnega zdravja, stara cca. 9 let -kot mladička sem jo našla pred 8 leti. Oddam jo izključno nekomu, ki že ima izkušnje s tovrstnimi pticami, ter bo zanjo ustrezno skrbel. Najraje jo oddam v družino, ki že ima kakšno nimfo, da bo imela družbo.
Na forumu sem zasledila o nimfah veliko napisanega s strani uporabnice Lejdy. Zato tudi tebe Lejdy naprošam, v kolikor je možno, če bi tudi ti razmislila o posvojitvi. Res želim najboljše za ptičko, zato jo tudi oddajam, saj sama nisem več (časovno) sposobna skrbeti zanjo.
V kolikor se najde kakšen resen in odgovoren posvojitelj naj me kontaktrira na [email protected].
Se mi je zdelo, da se bo našel kdo, ki ga bo to zanimalo. 🙂 Iz službe prihajam ob 20 in se potem družim z njo do 23. Cel dan je sama doma. To pa mislim, da je premalo, saj opažam da postaja depresivna, ko je sama. Sedaj imam na sumu, da sledi še predlog naj kupim še eno nimfo, ki bo tej delala družbo. Pa naj odgovorim še na ta (morebiten) predlog. To ne pride v poštev, saj sem večkrat odsotna tudi po cel teden (spet službeno) in ne želim imeti doma medtem dveh nimf zaprtih v kletki, za kateri bi me skrbelo kako prenašata vročino v stanovanju. Verjetno bo koga zanimalo še zakaj ob takem pomanjkanju časa sploh vzela (našla sem jo na travi) – takrat sem še študirala in imela sem mnogo več časa zanjo, živela sem pri starših in nikoli ni bila sama doma. Še zadnja morebitna pripomba – ne, ne oddajam je ker hočem na dopust (sem že bila, ona pa zraven) in ne, nisem je naveličana. Enostavno mislim, da ji bo lepše nekje, kjer bo imela družbo.
Sedaj ko sem odgovorila na vsa vprašanja (in tudi vsa morebitna, ki se tako rada pojavljajo na tem forumu) še vedno prosim IZKUŠENEGA posvojitelja, da me kontaktira na mail. Ostale komentarje in podvprašanja, ki ne bodo povezana s posvojitvijo bom ignorirala, saj nisem dolžna polagati računov osebkom s preobilico časa in lastnih frustracij.
Kot sem že omenila sem jo pripravljena oddati le ljubitelju teh ptic, oz. nekomu, kjer bo imela tudi družbo svoje vrste. Pripravljena sem ji tudi plačevati, prehrano, dodatke in morebitno veterinarsko oskrbo do konca njenega življenja.