ODDAJAVA POČITNIŠKO PRIKOLICO
Pozdravljeni,
v najem oddava počitniško prikolico Dethleffs 750 . V prikolici lahko prespi 6 oseb, v baldahinu pa vsaj še 4 dodatne osebe ( dodatno ležišče, napihljive blazine po potrebi ). Kamp prikolica se nahaja v kampu ISTRA – FKK 30m od prelepe peščene plaže. Prikolica se nahaja v senci. ( več o kampu si oglejte internetno stran: )
http://www.riviera.hr/cro/objekt.aspx?id=cIstra
V baldahinu so postavljena lesena tla, hladilnik, … , poleg prikolice je tudi vsa dodatna oprema kampiranja, ( za kuhanje, el.pečica, ventilator za hlajenje prikolice, žar,… ), v bližini tudi wc, tenis igrišče, igrišče za otroke, na plaži je bazen,…,
Možni termini najema so:
od 15.06 do 30.08 ……… cena: 5.000,00 sit / nočitev
od 31.08 do 30.09 ……… cena: 4.500,00 sit / nočitev
V ceni je vštet najem prikolice in pripadajoče opreme, ne glede na število oseb, ceno kampiranja plačate na recepciji kampa.
( oglejte si cenih preko internetne strani ).
Plačila najema prikolice:
30% nakazilo ob rezervaciji termina
70% nakazila 14 dni pred odhodom
Termini so možni eno-tedenski, dvo-tedenski, itd,; Prikolico je potrebno izprazniti v soboto do 11,30 ure, ključi se pustijo na recepciji kampa. Prikolica je za naslednjo stranko prosta od te ure dalje, ključe prevzamete na recepciji. S seboj prinesite le posteljnino in hrano! Prosiva le za čistočo prikolice in baldahina, da vsak za seboj zapusti čisto in urejeno.! ( čistila so v prikolici )
Za vse dodatne informacije pokličite:
Mobitel: 031-384-083
e-mail: [email protected]
Milena Lara
Takole se je lani nasrala moja prijateljica. Ko je lastniku prikolice plačala dogovorjeno vsoto in prišla v kamp je izvedela, da mora plačati tudi prisotjbino za prikolico, češ plačani pavšal za prikolico velja samo za lasntika in njegove ožje sorodnike, vsi drugi uporabniki pa morajo plačati celoten znesek.
Hm, a bo ona dobila kaj več kakor najemnino se ti zdi?
No saj se bo že vsak odločil kakor se mu zdi, ampak me pa res razjezi, ko kdo takole pametuje, pa sploh ne pozna vseh okoliščin. Ta ki oddaja bo dobila 35.000na teden, če sem prav razumela – na tisto, kar pa pobere kamp, pa ona nima prav veliko ( beri nič) vpliva. Jaz osebno bi sploh težko odstopila svojo posteljo in omare nekemu neznancu,kaj šele za 5.ooo na noč….. razen če je res ne bi več uporabljala, ampak potem se jo pa že bolj splača prodat, ne pa oddajat. Sicer je pa splošno znano da postaja kampiranje ena najdražjih oblik dopusta, ne pa za “revnejši sloj” kot je bilo včasih.