Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja oddaja telegrama preko neta

oddaja telegrama preko neta

Je že kdo oddajal telegram preko interneta? Sama sem ga želela, pa sem namesto mastercaeda vnesla maestro, potrdila, vendar ni bilo potrditve, da je telegram oddan. sem preverjala po telefonu na naročilih pa mi ne morejo danes pogledat. Ne bi se rada blamirala in pošiljala dvakrat. kakšen je postopek se dobi potrditev z njihove strani ali ne? Izkušnje prosim!!!

Hvala in lp!

Jaz sem ze nakajkrat posiljala telegram preko interneta in v potrdilo vedno dobila e-mail, kak mesec kasneje pa tudi racun po posti.

Moja izkušnja pred letom dni je blazno slaba. Zgodba je predolga, bistvo: telegram, ki sem ga oddala v soboto, v ponedeljek še ni bil oddan.

Kaj se dogaja s tvojim telegramom boš najhitreje ugotvila, če pokličeš na telefonsko številko za oddajanje telgramov. Ampak pazi to, oni ne procesirajo plačila, to dela nek tip v MB, oni ti bodo le povedali če so ga oddali.

Postopek je tak, tip sprocesira plačilo, da poštarjem naročilo in oni pošljejo naprej. Če tipa ni v službi, ni telegrama.

mislim, da je bolj enostavno,da ga oddaš po telefonu in potem plačaš pri tel računu. pred pribl 6mes ta storitev splod še ni delala pro pošti slovenije

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Jaz sem že vse vpisala, a ker sem imela Eurocard veljaven le do 30/04, so mi preprosto naročilo zavrnili. Po svoje mi je to povsem jasno, po drugi strani, pa je samo po sebi umevno, da dobimo vedno novo kartico proti koncu meseca (npr. v tem primeru marca). Priznam, da se mi kar za malo zdelo, da sem toliko časa visela na internetu, potem pa mi naročilo zavrnejo.

LX Telegrami Pošte Slovenije delujejo od aprila 2002. V tem času je bila storitev večkrat posodobljena tako vizualno kakor tudi programsko. Večkrat se je spremenil tudi nabor telegramov v skaldu s ponudbo Pošte Slovenije. Plačevanje LX telegramov pa je možno preko eMonete in kreditnih kartic. Maestro kartica ni podprta ampak samo Mastercard. Naročila se sprejemajo avtomatsko in jih ne procesira človek, oz zato skrbi podjetje EON kjer se kreditne kartice preverjajo online v banki Koper, kjer se kreditna kartica avtorizira. Šele ko je kartica avtorizirana se lahko telegram odda. Ta postopek ponavadi traja par sekund. Normalna stvar pa je da mora uporabnik prvo izbrati komu pošilja telegram, kaj bi rad poslal in vpisati mora svoje podatke. Ker se podatki o kreditni kartici vnesejo na koncu postopka uporabnik šele takrat izve da je plačilo z njegovo kartico možno oz. zavrnjeno.

Infromacije o tem ali je bil telegram oddan pa uporabnik dobi po emailu v trenutku ko je bilo njegovo naročilo avtorizirano, za vsa morebitna vprašanja pa je možno dobiti odgovor na brezplačni tel. številiki 080 1410.

Lahko ti edino povem mojo izkušnjo. Poslala telegram preko www.dojencektelegram.si in naslednji dan me je prijateljica, ki je rodila poklicala, da ga je dobila (pa še lepo darilo je bilo).
Najbolj pa me je presenetila njihova storitev. Po oddaji naročila gre zadeva takoj naprej, tako, da je dostavljena že takoj ko je mogoče.
Poleg tega plačaš šele po vročenem telegramu – torej čez 2 dni dobiš račun ki ga moraš plačati preko UPN obrazca. Superca… deluje kot namazano – se bom še poslužila.

lp
Lepika1

reklama..

New Report

Close