ODDAJA O POSILSTVU DANES – 29.09.2008
Pozdravljene(i)!
Malo pozno sem dobila obvestilo,da bo v oddaji Dobro jutro,prispevek o posilstvu.
Upam,da ga uspete pogledati v čimvečjem številu!
Menda je tudi ponovitev oddaje.Med pregledovanjem sporeda pa tega ne zasledim!
Pozdravljene(i)!
Oddajo sem pogledala,v grobem so nekaj povedali,Katarina dobro si se držala.
Jaz dvomim če bi se lahko tako pred kamerami.
Še enkrat hvala,da si odprla to temo na Tv,da se pričenja o tem govoriti.
Mi te podpiramo,drži se!
Pozdravljena,Katarina!
Morda je napočil čas,da jih ne ščitiš več(starše),ker tebe to utruja,izčrpava.Psihično se uničuješ.Si morda prebrala knjigo Strupeni starši?jaz jo sedaj berem,zelo zanimiva,poučna,da veliko misliti …
Vsekakor si ti tista,ki moraš prekiniti”ščitenje”,saj so starši odrasli,ti pa svoj križ tako ali tako nosiš.Kakšen dan je boljše,drugi dan slabše kot pri vseh.
Nič ni sramotnega,če pač vsega kdaj ne zmoreš.Le povedati je treba naglas!
Oglasi se še kaj!
Hvala,Rager,namenjen je ravno ta,da čimveč ljudi ozavestimo,da spoznajo da niso sami,da nas je veliko s to problematiko.
Čimveč je potrebno pisati o tem,predvsem pa o svojih občutkih,strahovih,
jezi.Vse to in še več.
Tega se ne znebimo čez noč.Graditi je treba stopničko po stopničko,samo tako bomo prišli na cilj,ki si ga želimo.
Srečno vsem!
rager: to da ni ponovitve oz. da si oddajeni možno ogledati na internetu ni moje “maslo”. 🙂 niti jaz je nisem videla, pa sem mislila, da bo vsaj tisti dan prenos oz. dokumentuirano na rtvslo.si. žal ni bilo. sicer dobim bojda po pošti cd z oddajo, a na youtube je res ne bom dajala. je preosebna. če bi pa bila shranjena v arhivu rtvslo pa je druga stvar. a kot rečeno ni.
ja, o tem se ne govori, zato pa je tako kot je. navidez je naša družba mirno morje na katerem je užitek ležati mrtvaka, pod gladino pa se koljemo in drug drugega zastrupljamo.
Pozdravljena,Katarina!
SE strinjam s tvojo trditvijo,da se premalo govori o zlorabi v naši družbi.
zato smo pa mi tukaj,ki se po svojih najboljših močeh trudimo,da bi se o tem vedno več ljudi pogovarjalo,pisalo,da nebi bila več “tabu” tema.
Verjamem,da se bo naš glas širil naprej,če bomo vztrajni in to imamo,kajne
?
Velik del življenja nam je”bil ukraden,prizadet,razočaran,osramočen”,vzeli
so nam otroštvo in svojo dušo.Imamo pa vztrajnost in svojo notranjo moč,
tega pa nam ne morejo vzeti,kajne?
Zato nam je vredno živeti,ker imamo vztrajnost,notranjo noč,dobroto,vero v
sebe in želimo pomagati drugim.SE motim? Mislim da ne.
Želja in volja nas ženeta naprej in to je dovolj!
POšiljam vam notranji objem in srečno vsem.
Pozdravljena,katarina!
SEveda sem veliko premišljevala o iskanju duše,zakaj sem nezadovoljna bila,nesrečna,sama itd.
Odgovor sem našla v svoji notranjosti.MOjo dušo so ranili drugi,kot majhnemu otroku,deklici, ki ni vedela zakaj je temu tako in se je počutila zavrženo,odtujeno,nesrečno,neljubljeno,nesamozavestno.Saj to vemo
vse tiste,ki smo šle čez te faze čustvovanja.
Vse mi je bilo odvzeto,ampak moja duša kljub vsemu ni pokvarjena. Zlomljena je bila priznam, pa sem jo sestavila nekako nazaj preko knjig,
“delanja na sebi”, poslušanja svojega notranjega občutka in nenazadnje preko društva,ki mi je dalo vpogled v boljši,srečnejši pogled življenja.
Da sem enkratna oseba,vredna zaupanja,spoštovana,prijetna,zgovorna,dobra
po srcu,komunikativna in da je ljudem v moji družbi lahko zelo lepo.Lahko se imam rada s svojimi napakami vred.To je del mene in mojega obstoja.Če bi zanikala to,pomeni da bi zopet zanikala sebe.Predolgo sem to počela in se iskala vse do današnjih dni.Povratka nazaj ni.
POvzpenjam se po stopničkah navzgor(in ne gledam več nazaj),da bom čim bližje svojim ciljem,sanjam ki jih imam zase.ŽELIM BITI SREČNA IN NIHČE MI TEGA NE BO VEČ PREPREČIL.
Moje prvo pravilo je že kar nekaj časa”IMEJ SE RADA,SPOŠTUJ SE”
ZMOREM VSE KAR IMAM V NAČRTIH IN KONČNO SLEDIM SVOJIM SANJAM.
Zame je to ogromen napredek,ki sem ga prehodila sama brez skorajšnje pomoči.
Imejte se rade(i) in odkrijte svoje kvalitete,ki so v vas samih!
Zmorete vse to in še več,premikale boste “gore” in ponosne boste nase!
En topel objem vsem skupaj.