Najdi forum

Sem študentka in imam seminarsko nalogo o drogah. Zanima me, če je morda kdo med vami zasledil oddajo na RTV Slovenija, ki je bila predvajana že precej časa nazaj. Oddajo je vodil voditelj s palico in daljšimi lasmi (zelo bi mi pomagalo, če bi mi kdo povedal, kako mu je ime), tema oddaje so bile droge, pogovarjal se je z odvisniki, in sicer na starih vagonih v Ljubljani. Zanima me tudi naslov oddaje. Obenem pa bi vas povprašala, če morda poznate še katero oddajo, ki bi obravnavala to temo.

Za informacije se vam zahvaljujem

Pozdravljena,

Mislim, da je oddajo, ki jo omenjas naredil Maj Virant – drustvo projekt SMSPIP, tel. 510-41-90 ali gsm 040-691-691, naslov ul.bratov ucakar 120,lj.
Poklici ga, mislim da je posnel se nekaj drugih oddaj na to temo. Kot bivsa odvisnica pa ti svetujem predvsem pogovore z odvisniki, najvec pravih informacij in realni vpogled v svet drog bos dobila od njih. Zanima me ali bos imela v seminarski zajete tudi bolezni odvisnikov – HCV, ki je velik problem odvisnikov in cele druzbe? To je namrec tempirana bomba pred katero si vsi zatiskajo oci.

lep pozdrav

Predlagam ti, da se oglasiš na RTV Ljubljana, kjer tiv bodo verjetno z veseljem pokazali delo na tem področju(filme itd..)

Oddajo je vodil Brane Završan.

Hvala obema za pomoč. VETERANKA: Nisem še imela priložnosti govoriti z nobenim odvisnikom, niti ozdravljenim. Kar se mi pa sicer zdi izredno pomembno in se strinjam, da je prave informacije možno dobiti samo od njih. Najbrž se bom tudi v diplomskem delu ukvarjala s to temo in upam, da takrat bolj natančno. Sem pa sicer veliko brala na forumih in na ta način dosti ugotovila. Za problem hepatitisa vem in imam zajete bolezni odvisnikov v seminarski. Hvala za nasvete; veseli me, da si “premagala” drogo.

Lep pozdrav

New Report

Close