Najdi forum

Jaz pa zivim 15 km Z od Ljubljane.

Iz Ljubljane. In zakaj te to zanima?

Če bodo mejo umes postavl ,si premišljeval na katero stran se boš obrnil !

hahahahhahaha
Vivendi

Tudi tebi
Vivendi

Se bom odcepil, ustanovil svojo državo, kjer bom predsednik, naredil bom dva mejna prehoda, kjer bomo lepo kasirali parkirnino, pa komunalno takso, pa cestnino, ……….ej, uživancija.

Kako bodo pa sosedi gledal ,ali ti nebodo fouš ?

Pa naj grejo na svoje, kot uni policaj, ki je zadel na loteriji, kupil križišče in šel privat.

A Rakek,kaj poznaš ?

Bolj tako, tako. Poznam Trudna, ki poje pri Skytower.

Pa tisti prečudoviti drevored, ki pelje od Unca do Rakeka, kjer je pred leti ena mona iz Postojne zletel iz ceste med drevesa, pri ene 120 km/h, pijan ko majmun,
pa mu je uspelo naciljati med dvemi drevesi, nato, ko je pa “oral” po njivi in hotel z avtom nazaj na cesto, se je pa pri 15 na uro, za nazaj zaletel v drevo.

Mimoidočim, ni bilo jasno prav nič……..

Vprašal sem te zaradi tega ,ker si iz tistega konca. Tu imam namreč frenda ,ki drži lokal Forum(bivši policaj -Sandi)na Rakeku ,kjer je tudi doma .Pa v Postojni je imel Butik “Moda Nova” Tudi njegova žena je iz Postojne . Ma nima veze .
Drugače,se je pa pred 12-timi leti v Pivki(pod mostom ,danes je tam sedaj semafor) se je kolega ubil ,ko sva se vračala iz Grobnika. Tako da se vsakič ko se peljem mimo me malo zdrma -slabi abčutki.
Lep pozdrav
Vivendi

Sašo, prou od tam prihajam iz ene izmed tistih vasi. Postojnci se pa prištevajo k primorcem in nočejo slišati o tem, da so notranjci.

Groza, na kaj nas vse ceste spominjajo.

Jaz sem pred 10 leti pod mostom v Prestranku, izgubil dva prijatelja.
En je šel iz Postojne, pa je pobral drugega, ki je čakal avtobus.

Juga je začelo zanašat na ovinku pred gostlino v smeri proti Pivki, udarila sta pa čez 200 m v most, 1,5m nad tlemi.
Je pa res, da so temu ki je vozil, kaj takega napovedovali.

Sicer pa, poznam na videz tega tipa, tako, bolj iz trgovine, pa to.
Ja, če boš hodil kaj okrog, pa se oglasi. Lp.

Ugotavljam, da ste vsi bolj ali manj blizu Ljubljane. jaz sem namreč iz Prlekije in me zanima ali je še kdo drug iz tega konca

Senta

Ma, kaj jim češ, torbarjem.

Iz lepih krajev si, veš.
Iz Kozaršč imam eno frendico (ma je tudi ona omožila Postojnca), pa še nekaj ljudi bolj bežno poznam od tam. Sicer se pa rad zapeljem skozi vaše kraje, ravno eno leto nazaj, se je sestra poročila, pa smo se peljali iz Pivke, čez Postojno, Cerknico, najprej na grad Snežnik, kjer smo imeli civilko, nato pa še v cerkev v Stari trg pri Ložu, kjer je bila cerkvena poroka. Na fešto smo jo pa potem mahnili čez gozd na Mašun, v njihovo prijetno gostilnico.
Fešta sredi gozda, prava stvar, ti rečem.

Oglasi se kaj, če greš mimo. Čau.

moj meil si dobil pred dopustom (zdi se ravno zadnji dan ),celo si mi ga odvrnil samo nisi vedel čigav je (zdi se mi pod MALE OGLASE). Vrniga še se boš spomnil.
Lep pozdrav,
Vivendi

Evo, vse je jasno.

Vem, da so lepi kraji. Se tudi rada vračam domov. Kar se pa tiče mašuna, je tam pa zakon. narava, mir, sveži zrak, človek se kar zlije z naravo. Koga še poznaš in Loške doline?

Ciao, in lep dan – Vivendi

Joj, bi bilo precej nepovezano.
Tako, razne ljudi, enega policaja, pa enega, ki ima gostilno v Starem trgu,
pa pa eno sošolko sem imel od tam, a sva izgubila sledi, drugače pa še nekaj ljudi v Cjrknci, Bejgnjeh, Rakki, pa enga čudovitega mojstra v Cajnarjeh, ki mi je naredil kuhinjo in stopnišče…. saj veš, bolj po takih stikih. Če bi bil na srednji v Postojni, bi jih imel full več, ker sem bil pa v Ljubljani, je bilo sošolcev od tam, bolj malo.

Pa ti, poznaš kakšnega iz med Postojno in Ilirsko Bistrico?

Mela sem enga sošolca od tam nekje.

New Report

Close