Najdi forum

Zanima me ali je kdo od vas iz SV Slovenije

Lep pozdrav!

jaz nisem, me pa zanima, če je kdo iz J Slovenije, natančneje z Notranjske?

Notranjska je velika, draga moja Frucka:)))) Torej…konkretno..tudi..tebi Senta, od kod si pa ti?

Jaz sem pa z zahodne strani. Severna primorka ( gledano po Soči navgor: od Kanala naprej).

po imenu sodeč veste iz kod sem, no bolj blizu meje smo doma, ker je tudi koroška kar velika.

iz avtonomne pokrajine zg.Šiška

Iz centra Slovenije…no recimo središča, pa malo bolj proti Gorenjski…predmestje Ljubljane…
Pozdrav!
Angel

če se iz mesta Ljubljane peljem z avtobusom domov,sedem na št.20 avtobusa pa sem kmalu doma.Blizu obvoznice.

Iz Ljubljane trenutno!

Prosim spremeni nick!
lp Jana

Draga Senta , jaz sem iz SV Slovenije

Lp Mojca

P.S. od kod pa si ti in zakaj te to zanime, ce nisem prevec radovedna

Iz V Slovenije ! Sicer pa že nickname pove približno od kod!

Od tam, kjer ne vprašamo Od kod si?, ampak: ‘S ki s’ ti?

Palanc?

Middle west of Gorenjska 🙂

Dobro jutro, vsem!

Draga Ika. Notranjska ni kaj dost velika. Jo je tam od Logatca proti jugu, Postojna je itak že primorska, Ribnica pa dolenjska. Konkretno pa mislim, če je kdo izpod Snežnika doma?

Bomo videli, kako bodo politiki razdelili pokrajine v Sloveniji, zaenkrat, naravna meja med Primorsko in Notranjsko, teče iz prelomnice vodnega sistema v Pivki, na Nanos. Jaz sem iz Pivke in se prištevam bolj med Primorce, čeprav sem konfin.

Je pa žena iz Postojne, tako da sem tudi Notranjska duša.

In iz kje si ti?

Verjetno misliš na Lož, Pudob, Stari trg, Kozarišče?
Mislim notranjsko stran Snežnika, ker na “drugi” strani, Ilirska Bistrica, je že Primorska, za Postojno pa nisem več tako prepričan, čeprav, če me žena sliši….

iz Ljubljane.

Iz V Ljubljane.

New Report

Close