očke samo iščejo…
no ja
jst ze presodm kdaj je to kdaj pa uno
verjamem da so custva prisotna
drgac sm jst tud cinik,ampak samo do budal
razlozu sm ti pa ze kako pa kaj
zdej je na tebi da nekaj naredis iz tega
medtem ko ti vidis custva,oni vidijo brezplacni sex
skoda te je,res
vzem si vec casa drugic k koga spoznavas
pa sama pr seb bos vedla a je to to,al ne
in VSAK clovek sam najbolje ve,a bo samo sex,pa custva gor ali dol,ali pa ljubezen itd
samo ce si tok odkrit do sebe da si priznas
tebi je malo vseeno,ker te to “hipnotizira” pa not pades
zdej ves
zrihti to,pa bo prec bols
ajde
no brez zamere….prasala si za mnenje povem ti to…sam nekaj: ce ti to tako dobro znas locit, poznas pravo ljubezen itd… zakaj se potem rada slepis? Mislim pa ja nisi pricakovala da bo s tabo on? Ves mi je malo nerazumljivo pri tvojih letih brat tvoje besede, se berejo kot nek najstniski dnevnik :)…seveda vsak ima zeljo po lepem odnosu, ki je ljubec in tako naprej… sam pri tvojih letih (sorry) ne bos nasla takega odnosa, ce ga ze bos bo trajal tako dolgo kot tvoja zadnja zveza… zal….
kar sem hotela povedat v teh postih je: da se malo skuliraj, ker si z glavo prevec v oblakih 😉
pa srecno
mala
ccc in ne upam si povedat: oprostita na mojem zaljivem pisanju….sam me malo “pogrejejo” take zveze…. za mesec ali celo manj….(zveze na horuk) 🙂
no ja,sej tud take zveze niso bad
samo sex,sex in potem prijateljstvo,obratno,zveza za mesec ali manj,…
vazno je samo da ves kaj delas,pa kake bojo posledice
prava ljubezen je pa nekaj drugega
vendar ce gledamo realno,ce neb blo teh romanc in krajsih ali malo daljsih zvez,bi moski mel oguljene in nabildane desnice,zenske bi pa sam za baterije delale (sej ves kaj mislim)
da ne omenjam tecnih itd…
vazno je da ves kaj hoces,kaj delas in kake bojo posledice
za kaj bolj konkretnega se je pa potrebno potrudt pa cakat
druzga ni
LP
Ne upam povedat ali si šla lovit?
Ne, spat.
Tisto “očke iščejo”b pa ste vzeli preveč dobesedno.
Nikogar ne lovim.
Le bolj pozorno gledam ljudi okoli sebe, svojih misli pa ne izdam.
Če vam to lovljenje…..
pa razmerje 16-23 (fant starejši?
Če vse štima, teh nekaj let ne bi smelo biti problem.
Vse je možno…
Ne razumem, zakaj vsi tako povdarjajo koliko si stara… ja pa saj 37 let pa res ni toliko no!!! Ok. Mogoče za kakšnega 16 letnika…
Ah ah ah… kako znajo bit vsi tako moralistični….. ne maram zvez na horuk itd… Ljudje nismo ustavrejeni za celoživljenjske zveze, get over it.
lahk ti rečem samo to…. Ful dobr, da se ti je kaj tacga zgodil. zdej pa naprej, morda pride še kaj boljšega, drugačnega…. To je preteklost, potegni iz nje najboljše – to je izkušnjo – iz katere se lahko kaj naučiš. Super, a tako ne bo več. lahko bo pa bolje ali drugače, novo… Zdej pa mal pocajti čustva, pa življenju naproti.
no tweety…. ne gre za nobeno moraliziranje vsak naj dela kar mu pase… no ce si pa mnenja da ljudje nismo ustvarjeni za celozivljenjske zveze pa tudi prav.. pa menjaj partnerje po tekocem traku…saj ce pogledas so take zveze res lazje… se manj obremenjujes ja..je tko lepo povrsinsko vse a ne 😉
mala212
mislim, da tule gor nobeden ni razume, kaj si hotela povedat.
Jaz ti pa pravim: kdor išče, ta najde. Ženska: srečno.
Ja, seveda je možno. To se zgodi, ko najmanj pričakuješ, zato pozabi na to.
Le verjemi, da boš spet doživela te občutke….kako, kdaj, s kom, na kakšen način….ne misli na to, da ne boš spregledala nekoga, ob katerem bi to občutila “šele” na drugi pogled.
Le, saj veš, kako je…močnejši kot so občutki, večja je potem bolečina in hrepenenje…
Mene to še čaka in že zdaj se pripravljam na to. In morda je zato zdaj tudi on še toliko slajši….
Forum je zaprt za komentiranje.