očka ter fant
Najprej en lep pozdrav. Štejem 19let. Moja težava pa je naslednja. S fantom sva bila skupaj dobri dve leti, pa sva šla narazn in spet prišla po treh mesecih nazaj. Prej moram povedat da je blo vse super, je spal pri meni, jedel vse, sam živel še ni pri meni. Moj oče ga je mel zelo rad – kot svojega otroka. prišel je čas pa sva šla narazn, z njegove strani. sama sem ful trpela, kar je opazil oče. Sestri je baje tudi rekel, da če še kdaj prideva skupaj da pač vstopa v hišo nebvo več imel. S fantom sva zdaj skupaj malo več kot en mesec, super se razumeva vse ok, njegovi doma že vejo, kakor najini kolegi pa tudi mami moja. Kolko jo vprašam kaj bi oče rekel na to, reče ja kaj pa bi reko,. nix morda bi bil malo jezen na začetku vendar ne dolgo, saj ga je imel rad-….mami pravi naj mu povem, da kak dolg še mislim to skrivat pa zakaj sva sploh začela spet če nočem atiju povedat.
a sama še imam vedno ta strah kako mu naj povem….
pomagjate prosim!
Jole, bolj kot to kako mu povedati, se raje obremenjuj zakaj sta šla narazen in zakaj sta spet skupaj.
Veš, še zelo si mlada in časa imaš še na pretek, lahko se zgodi, da bosta šla spet narazen in takrat boš imela zopet problem kako povedati. Vendar se s tem ne smeš obremenjevati, saj ne bo oči živel z njemu ampak ti, in če tebi ne bo nekaj všeč, tega ne počni.
Oči pa mislim, ne bo ničesar rekel, če ga nazaj pripelješ, verjetno samo želi najboljše za svojo hčerko. In bo sprejel vse kar bo ona želela.
Le glej, da bo tako kot ti misliš, da je najbolj prav. ne glede na to kaj pravijo drugi.
Primož
Gotovo očeta skrbi zate in ko je videl da te je fant prizadel je bil jezen nanjga saj noce da bi te kdorkoli prizadel in da bi trpela. Mislm pa da je to samo tista jeza k tko al tko ne mors nic naredit in potem malo bentis ampak hujsega pa ni.
Se pa strinjam s tem da bi morala razmisljati o tem zakaj sta sla sploh narazen in se ukvarjati s tem.