Najdi forum

OCI?

Pozdravljeni,
zanima me, ali je pri vas mogoce opraviti tudi operacijo, ki bi s potegom koze proti lasiscu na obeh straneh oci te naredila nekoliko ozje oblike?
Najlepsa hvala in lep pozdrav,
Sandra

Pozdravljeni

Laterlan kantopeksija oziroma in ali preoblikovanje vek sta lahko del blefaroplastike ali preoblikovanja vek. Seveda delamo te posege :).

Pridite se pokazat, da vam bom ob pregledu lahko svetoval.

lep pozdrav

Aleš

Najlepsa hvala, bom prisla, ko zberem pogum:). Samo se nekaj me zanima-glede na to, da bi v bistvu samo malo ”zategnili kozo” na dveh delih, me zanima, ali bi bila potrebna hospitalizacija(koliko casa)? Malo neprijetno mi je namrec lezati med drugimi ljudmi… Operirate morda tudi v kaksni privatni ordinaciji? Hvala se enkrat..

Joj, samo se tole- je mozno narediti hkrati tudi lasersko odstranitev manjsih brazgotinic po obrazu (od mozoljev). Pa priblizna cena obeh posegov? Hvala se enkrat..

Pozdravljeni

Poseg običajno delam v lokalni anesteziji po posegu lahko odidete domov.

lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni
sočasen laserski poseg je mogoč vendar bi vas moral pogledati da bi vam lahko povedal ali je za vas primeren.

lep pozdrav

Aleš

PS: cena blefaroplastike v lokalni anesteziji je med 177 in 303 tioč sit. Lokalna lasesrska terpija stane 32 tisoč sit

New Report

Close