Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo očesni živec in pritisk

očesni živec in pritisk

Spoštovani!

Odkrili so mi, da imam očesni pritisk na meji. Imam tudi visoko dioptrijo, nad -5,0, in so mi rekli, naj se oglasim na kontroli čez pol leta. Ni povezano z nobeno boleznijo. Ker sama vem, kaj pomeni očesni pritisk, torej vidni živec je slabše prekrvavljen in pride do nepopravljivih posledic. Zanima me, kaj lahko naredim, da ohranim dober vid in očesni živec zdrav? Stara sem 38 let. Tudi moji mami, ki ima poleg tega še holesterol, so pred kratkim odkrili povišan pritisk v očesu in jemlje kapljice, da ustavi to napredovanje, za nazaj v družini pa ni bilo nič takega.

Hvala in lep pozdrav!

V ordinaciji sem imel nekaj pacientov s povišanim očesnim pritiskov, vendar jih je bilo premalo, da bi vam lahko dal splošni nasvet. Pri pacientih smo zdravili celostno in individualno, pa se je pritisk znižal, torej je zdravljenje možno.

Na splošno so oči povezane z jetri, kar se lepo naveže na holesterol vaše mame.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close