Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika očala

očala

pozdravljeni!
ogledovala sem si vašo stran na internetu optike Pirc in sem zasledila, da izberete okvir za očala s pomočjo računalnika, da vstavite sliko in pomerjate okvire. to se mi zdi super, saj za sebe zelo težko najdem okvir za očala. rada bi naročila okvr pri vas zato bi vas prosila, da mi napišete kraj kje vas lahko najdem. lj, mb?
ali je možno k vam poslati samo sliko prek interneta in dobim okvir po pošti?
že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor
lep pozdrav

Hvala za to vprašanje, saj bi rad na to temo tudi nekaj razložil.

Tako kot internetno stran, sem tudi program za slikanje strank razvijal sam.

Seveda sem tekom programiranja ugotovil, da lahko računalnik izbere model, katerega nimam v ponudbi, kar seveda ni dobro. Tudi moda se z leti spreminja in ko nas multinacionalke bombandirajo z reklamami, kaj je moderno in kaj ne, nam sčasoma tudi to postane všeč. Naprimer sedanja moda z velikimi sončnimi očali, katera prekrijejo cel obraz. Računalnik ne bi nikoli izbral takšnega modela na nežen ženski obraz.

Zato sem razvil program, s katerim vas poslikam z obstoječimi očali, katere imam v ponudbi in se lahko nato pogledate na monitorju kako vas vidijo drugi (tudi iz različnih kotov pogleda). Zelo primerno je za ljudi z visoko dioptrijo saj se z modeli katere probavajo ne vidijo. Po končanem slikanju nadenejo svoja očala in se na monitorju pogledajo kako jim katera pristojijo. Če želijo dobijo tudi sliko, s katero lahko doma še malo “prespijo”.

Žal mi slike ne morete poslati, kajti morate osebno priti na slikanje z obstoječimi modeli očal.

Smo v Mariboru, Tyrševa 8, tel.: 02/25-26-477 na internetu pa imate tudi zemljevid katerega si lahko izpišete:

pod: kje smo? (na prvi strani)

Lp.

New Report

Close