Najdi forum

Pozdravljeni vsi obiskovalci tega foruma,

Sporocam vam, da smo ustanovili drustvo obolelih za HCV. Ce bi se nam radi pridruzili mi sporocite na email [email protected]. Tudi sama sem bivsa odvisnica, prebolela sem tudi HCV. Od tega je ze 4 leta.Lahko vam pomagamo, svetujemo.

Zelim vam lep dan, Eli

Draga Eli
Na kakšen način bi ti mogla mene rešiti z odvisnostjo tablet?
Pijem redno Lexsaurin 6mg. in Tramal kapljice, ki včasi pritirano jih spijem oz. Tramala. Lexsaurina pa spijem po tri na dan, občasno štiri tabletke.
Prosim pomagajte mi, vesela bom vašega odgovora ali pa, če lahko vam pišem na vaš e-mail?
Hvala vam
lp, Baca

Zivjo Baca,

Odvisnosti se lahko resis le sama ali s pomocjo strokovnjakov.Jaz osebno bi zacela z zmanjsevanjem doze, vendar moras biti pri tem disciplinirana in se strogo drzati nacrta, ki si ga naredis. Npr. zmanjsas za pol tablete in naslednji teden spet za polovicko in tako naprej do konca. Verjetno ti tablete predpise zdravnik in zanima me zaradi cesa jemljes te tablete, ker ce imas kaksne psihicne tezave (depresija…..) je potrebno najprej resiti ta problem, ki pa ga bos sama tezko.Vsaka odvisnost je samo posledica nekih nasih notranjih stisk, preteklih travm iz otrostva….in zadevanje z drogami, tableti, alkoholom…. je samo beg od vseh tem problemov, travm…. Premalo vem o tebi, da bi ti lahko svetovala kam se obrniti.Ni univerzalnega recepta za odvajanje od drog, tablet….. Lahko pa mi pises na email [email protected] in mi kaj vec napises o sebi, zakaj jemljes tablete…. in se lahko kaj vec pogovoriva o tem.

Lep pozdrav, Eli

New Report

Close