OBVESTILO !
glupa si,puno vise sto sam ocekivala.Kad sam brala tvoje entryje,sam odmah znala da si ti jedna od tako-zvanih “slovenackih bosnjakinja rodena kod neke kuce iz blata na jugu najruznije Bosne”….i sad ovde razgovara sa mnom,kao da mi je majka! Bas steta,znas…neznam,kako je sa tvom muzem, a mislim da ce tvoj muz nekog dana poludjeti od psihickih problema….ti znas biti vrlo opasna covjekovim mozgu.Zaista si glupa,marelicu mila.
I znam da se slazes sa Fadilom,jer je on tvoje klase in mozga! i mozda i cesa vise…pa pustimo sada to,to znamo jos od pocetka.nije li tako,glupacice?
Nisi me razljutila,niti malo – samo si potvrdila svoju zaostalost…i su mnogi,koji se slazu sa mnom.
Bok,
Marina
PS: postoji i hrana za izboljsavanje rada mozga.Pronadi u Intersparu.
Hehehehehe, ste pa res smesni:)))))))) Obvestilo za marelico, pa obvestilo za missico, Fadila, vrtnico, Jožeta, itd. itd. itd.
No ja, nekje morate sprostiti tudi svojo jezo in ce tako pogledam, je se najbolje, da to pocnete na forumu, ne pa doma nad svojimi otroci ali partnerjem. Mogoce bi bilo dobro, da se zacnete ukvarjati s kakšnim športom (mogoče bi bil boks tapravi;) ), tako boste v sebi bolj umirjeni, ker se boste “sčistili” že pri športu in boste kar izgubili željo napadati druge in napad na vas vas ne bo prizadel, ampak se mu boste le smejali:)
Opustite pričakovanja pri ljudeh… Bodite vi in bodite srečni, pa se ne boste več jezili nad ljudmi, ker so takšni kot so,… Imeli jih boste radi, zdeli se vam bojo le prikupno otročji in simpatični. Tako jaz cutim glede vas…
(Upam, da nisem zdaj koga razjezila, ce pa sem, se opravicujem in vam zagotavljam, da ni bil to moj namen).
Ko berem te dialoge, sem dobila močno asociacijo na like iz Alana Forda, ko sem jih še brala v srbohrvaščini.
Fadil bi komot bil Bob Rock, No1 pa mogoče Sašo…..
Jaz bi bila papigica (tista, ki vedno sedi Broju jedan na rami in mu soli pamet).
Kako super strip je bil to…ali ga še kdo bere?
PS: “Cvječarnica” pa med.over.net
Moje asociacije: Bob Rock bi bil lahko ArghAngel (stalno se neki jezi) Alan Ford mi zgleda podoben Sasotu (pa ne zaradi naivnosti,pac pa zaradi domislic in ljubeznivosti) in ne boste verjeli – marelica mi vcasih slici na Grunfa (ima resitve za vse) vcasih pa na sir Oliverja( se zna preleviti :)))
Marelica ne zameri,nisem mislila nic slabega , se samo hecam !!!!
Uganka mi ostaja pa Nosonjo !!!
LPA.
Saso, obvezno katerega preberi !!
Sem vceraj brala tvoj post o pajku,kurbah… in sem kar crkavala od smeha.
Imas stil Alana Forda – ne mislim samo v pisanju ampak tudi sami personi slicis :)) Sem ze pojasnila, da ne zaradi prevelike naivnosti,pac pa zaradi ljubeznivosti in malagracij,ki se mu dogajajo nenehno – upam, da tebi ne ravno v toliksni meri!
Cau 😉
Hvala za prijaznost.
No, ker pa, tudi na naivnost nisem ravno neimun, si bom res nabavil kakšen strip.
Bil bi že čas, da pridejo zopet v modo, jaz sem že sit poplave raznih moško-mačističnih revij, kjer berem samo o kakšnih blazno fensi oblekah, image-u, postavah kot iz jekla, fuku desetletja, ali kako ravnam v primeru če se letalo zruši ali me ugrizne pes?????