Najdi forum

Živjo Fadil
Sory nisem bila sigurna, če si resnično to pisal, ker vidim očitno, da te nekateri imajo v želodcu. Ne se sekirati saj si lepo povedal, da imaš pravico pisati karkoli ti želiš. Vidiiš to je pa že nacionalnost. Meni se izredno tvoji posti dopadajo ti samo piši ne se ozirati na druge.
Lep dan
Nikita

Nikita….v tvojih prispevkih je polno napak,enake napake kot pri Marelici……če želiš te na te napake opozarjam……..tako boš počasi izboljšala slo.jezik…….

Joze,se strinjam potrebna bo zopet mala pomoc,kot takrat.

Jože
Se bom potrudila, kot je marelica hvala.
LP Nikita

Živjo Jože
Samo bi ti rada povedala, da ne boš mislil, da je Nikita
marelica. Jaz osebno stojim za mojim nickom, ki lahko zaslediš kakšen moj post pod nickom marelice. Ne odstopam od mojega nicka. Saj ne moremo biti vsi idealni. Vem Jože, da si bil
100%, da sem jaz Nikita, ki si poudaril, da ima napake kot marelica. Ne zagotovo Nikita ni marelica.
Lep dan ti želi
marelica

Tudi meni se je za trenutek zazdelo, da je Nikita Marelica. Ampak, saj je vseeno.
Upam, da ne bomo (spet) pogrevali starih tem.

Nikita ni Marelica……Marelica je Marelica,Nikita je Nikita….ok???

Samo , da bo mir v hiši, a ne Jože ?!

Kaja

evo me fadile,vracam se jos jedan put.bas si me morao memorizirat…pa evo,danas sam opet citala entryje na ovu tvoju senzaciju.Voljela bih citati i ostale sto prave,a bas ne znam vrlo dobro slovenacki i tako…ja dodem sa Pule i sam pristna hrvatska djevojka..kad sam citala sto si sve napisao i kako glumis pristnog balkanca,zakljucila sam bas jedno.Prestani glumiti nesto sto nisi,bolje ce biti za tebe i za nas.Tvoj balkanski je vrlo slab,moram reci a nimam nista protiv tebe! Zapravo volim tvoje entryje,jer su tako smjesni i uvijek nades neke fore da zabavljas nas sve.A znas,ovo je bas drugcije za one koji ne govore tako kao ti i ja i vole citati samo slovenacki.Ovako mogli bih pricati na hrvatskom forumu…
Ovaj je forum krasan..nemoj ga izprckati sa glupima temama.
Ljepo vas pozdravlja
Marina

Pa znaš šta.Ko si ti, da mi tu soliš pamet.Ako ti očeš na hrvatski forum, samo izvoli.Ja se tu dobro osječam, i sa ljudima imam dobar odnos.Zanimljivo je to, da si mi baš ti mogla rječi, da taj forum nije za mene.Ako nemaš šta pametno, da mi izpričaš, nemoj me gnjaviti.

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, razumem!

puno si glup,Fadil! ovo je moje mnenje i tako!!! bas steta,da si tako glup – pa sam mislila,da postoje i pametni i razsudni muskarci!

Ee moja misica,i ti nisi bas nekakav podatak.Ako si ti miss Hrvatske ,onda sam ja miss Slovenije.
Nisam se javila zato,da se svadjam s tobom ili da dam podrzku Fadilu ali samo da ti sapnem…i da ti kazem. ne dojdes mu do koljena a kamoli malo visje..
Imas super zanimljiv mail sigurno se ti puno ljudi javlja,predpostavljam,da su to svi tvoji obozavatelji i prijatelji dragi…Nek ti je sa srecom i molim boga,da ti bar jednom malo nakloni pameti u zivotu.,pa da nam napises,koju zanimljivu stvar..,jer uvjek kad citam tvoje entrije..samo vredjas…i pravis se pametna…Uzivaj u zivotu jos dalje…!!!
P.s.za druge,ki bodo brali ,se opravicujem glede jezika,saj ga ne obvladam prav najbolje..ampak za miss sem se specialno potrudila….:))))Brez zamere..

…… i opet jedna pametna.Curo,bas me ne briga sto si mislis i sve.Uzmi sebe na brigu i ne mene,jer ti niko nije rekao da govoris niti te nijedan glupan izzvao.Moja je stvar,sto ja recem ovde i nimalo ne tvoja.Curo,curo…tvoja pamet nije visa od brojke mog sandalca.
Cao
Marina

zgleda da tuki ne bo konca s temi pregovarjanji! zdej se je vrtnca ze na missico spravla….fak no,a bo ze kdaj mir???????’

Ej Katja…mislim,da znas brat,gdo koga…sicer pa resnicno ni vredno casa zapravljati za vse te provokatorje..ampak ocitno v tem uzivajo…meni se edinole smilijo in tezko grem preko tega,da se zali vsevprek.Ljudje smo le ljudje.
Katja povej mi..a ti zamizis..ali si imuna na vse to.

Prava si mi!!!!

nevem no,men za vse tole ze dol visi:))

Miss hrvatske izgleda, da ti fali jedan dobar kurac.Jer vidim, kad god se ti javiš ovde na forumu sereš govna.Neču uopšte više, da komentarišem tvoja sranja, jer ono što bih ti rekao bilo bi 100% cenzurirano.Zato ču te lepo zamoliti, da odjebeš što dalje od mene i od mojih postova.S tim sam s tobom završio za uvek.

E moja misice ako si ti miss Hrvatske ja sam ondak miss INDIJE. A sada ovako kako možeš, da vrijeđaš ovdje naše forumovce zar te nije sramota. Odkud ti znaš, da vrtnica nije ti ni do sandala ti njoj nisi ni do tabana tako, da se razumijemo. Ako misliš vrijeđat ovdje na Slovenskom forumu, bolje ti je makni se od našeg foruma i idi na Hrvatski forum. Ti si prava neka seljačina iz Međimurja, verovatno si Regica, a gdje ti je Dudek? Fadilu i vrtnici ne možeš ti biti ni sjenka njima. Imaš nick miss Hrvatske a verovatno si ružna kao lopov u noči. Smiri se mala, ne leti visoko, ko leti visoko nisko pada. Sada si i meni digla tlak sa tvojim pametnim mozgom ali zbog takve budale kakva si ti, mi se ovdje ne sekiramo a imamo pravo, da ti kažemo sve što ti pripada. Ti si za nas ovdje samo obična seljanka. Verovatno si trenutno skinula opanke i obukla cipele i sada si miss Hrvatske, ti samo nešto maštaš i vrijeđaš, za takve stvari si sposobna, pa tako i pričaju seljaci kao što si ti. Ne branim Fadila ni vrtnice samo mi ideš na živce, kad se praviš tako pametna seljačico moja. Fadil je za tebe tata mata. A sada ne leti više tako visoko( SELJAČICO)

P. S. Našim forumovcem se pa opravičujem, ker sem pisala v hrvaščini in če je pri pisanju prišlo do napak.

New Report

Close