obutev za plažo
Pozdravljene,
kakšno obutev imajo vaši otroci na plaži – starost 1leto , 1,5leto. Otrok že hodi, bos po kamenčkih ne more biti.
Ali so to običajni sandalčki za poletje ali pa se kupijo kakšni posebni čeveljčki?
Pa šr to. Ali morda katera ve kje imajo malo večje pene za na plažo, ali pa obstajajo sato tiste ozke pene in blazine?
Hvala
Moja fanta sta bila kar bosa. Ko sta bila manjša sta bila na mivki (Lopar), lani pa je bila plača iz okroglih kamenčkov in jima je bilo OK.
Dobijo se malo večji armafleksi (cca 140 x 200 cm). Poleti jih imajo povsod polno.
Jaz mojima vedno kupim sandalčke za vsak dan (usnjeni) in čeveljčke iz pene za na plažo. Pri nas se ta kombinacija najbolje obnese.
Lani na morju je bila mlajša stara skoraj dve leti in pol. Šele ko smo ji kupili čeveljčke za v vodo, je šla sama v vodo, prej sem jo morala nositi. Neprimerno boljše in veliko zabave je bilo potem.
Če bi bila na plaži mivka, teh čeveljčkov najbrž ne bi potrebovala.
Natassa
Armafleks je podloga iz tankega materiala, podobnega malo trši peni, čisto lahki. Običajno so tanki (okrog 1 cm), velikosti npr. 60 x 200. Poleti jih prodajajo dobesedno povsod, običajno zvite in zvezane z elastiko. Najbolj navadni so par sto SIT.
Ti, o katerih sem pisala mojccci pa so na eni strani prevlečeni še z nečim (kot platno), običajno vzorčasti. So malo večjih dimenzij, malo bolj vzdržljivi in tudi nekaj dražji.