Najdi forum

Živjo.

Že kar nekaj časa se pogovarjam s fantom, katerega sem poznala prej na videz kasneje pa sva se začela pogovarjati po snapchatu, ja aplikacija, ki je trenutno zelo zaželena pri mladih. Čeprav je on star že malo čez 20, še vedno vztraja pri tem. Ne vem, sama sicer nisem še toliko, sem polnoletna in mi je kar malo hudo, ker je ta aplikacija tako popularna pri kar veliko generacij. Pogovarjava se že več kot dva tedna, po snapchatu seveda, enkrat sva šla na pijačo to je bilo pa vse. Čeprav nisva bila toliko skupaj, nonstop razmišljam o njem, ker se dejansko pogovarjava čez cel dan in je že prišlo v navado. Ko sva šla ven je bilo vse skupaj zelo prikupno, težko sva se gledala v oči, skos sva se smehljala. Rada bi šla večkrat z njemu ven, razumem da nima toliko časa, ampak včasih ko ga ima pričakujem povabilo za ven. Jaz mu ne bom težila za pjačke itd. Ne vem, kaj naj si mislim. Ali sem mu sploh všeč?

No, na to vprašanje ti bo znal samo on odgovoriti.. če bo seveda iskren ob tem. Vse ostalo so brezvezna predvidevanja.
Ja, tale virtuala kaj.. ko sem bila jaz stara 20 let, sva se s fantom dobivala skoraj vsak dan..
A danes nimajo časa se dobiti.. ali kako.. od kje jim pa čas na virtuali viseti? ja, tudi to vzame čas..
Ma, najboljš, da ga vprašaš. Ja. Ali te vidi kot le kolegico ali mogoče kaj več.. zakaj pa ne. Boš vsaj vedela, na čem si. No, če bo iskren s teboj, seveda. predvidevanja samo napletejo neke zgodbe v glavi, ki večinoma niso resnične.. iskren pogovor pa .. je krasen, čeprav dobiš negativen fitbek.

Hojla,

Torej tebi ni toliko do “virtuale” kot do fizičnega stika, ne ? Zakaj njemu bolj paše (zaenkrat) spoznavanje preko virutale je pa lahko razlogov cel kup. Mogoče nima (še) izpita za avto oz. lastnega prevoza, zato to “fizičnost” malo odlaša, ker ti večno ne boš hotela samo na pjačke hodit, ne ? Drugo je v osnovi povezano s prvim, mogoče nima denarja za “mnogo pijačk”, odvisno od njegove finančne situacije (družinska in ali študentske napotnice; komu gre denar, lahko da podpira starša, ki sta brezposelna naprimer).
E-spoznavanje ima svoje prednosti in ena izmed njih je, da lahko varno, z razdalje, na poceni način kolikor toliko spoznaš človeka kot pa če bi nevem koliko denarja za razne pijačke zmetal (po katerih bi videl, da sta si z osebo neskladna).
Vendar videti je, da ali tebi aplikacija ne odgovarja ali pa imaš (pre)velika pričakovanja.

Ti si že zaljubljena, pa še ne veš ne.

In zakaj točno nima (toliko) časa zate ? Ne se obnašat že na začetku lastniško. Lahko, da tudi on igra tisto bedno igro, da se dela nedosegljivega.
Žal nenehna vsesplošna kastracija zoper moške (napadi feministk) je pustila svoj pečat na naši sorti, zato (v tej smeri) tradicionalnih moški ni več. Če ga hočeš (uloviti), boš morala ali pač požreti svoj ponos in ga vprašati ali mu pa pač nogo dati, čeprav je to nepošteno. Ne ker on bi vprašal zakaj si to storila, ti bi rekla, da si pričakovala (poudarek) kaj več, on se ni zganil, blah blah blah,… zato vprašaj.
Evo, kako ga lahko vprašaš: “Glej že precej časa se dopisujeva (ali slišiva) preko tega snapchat-a, bila sva na pijači,… kam tole vse skupaj pelje ? Bi šel rad kaj dlje od tega ali ti to trenutno ustreza ?”

Recimo. Se mi zdi še najmanj invazivno, vendar dovolj konkretno, da se bo moral izjasniti. Če ne bo, noga, emskrem.

Izpit ze ima, casa pa nima ker ima dvakrat na dan treninge, tekme itd. Je ze predlagal sicer, da bi sli kdaj skupaj zurat ampak se se nisva uskladila.
Ne obnasam se lastnisko, samo to virtualno komuniciranje pac ni ne vem kaj, bolse je, da se ljudje spoznavajo v zivo, prek teh socialnih omrezjih so tak vsi napol zlagani..
Nikol nisva sicer imela tem o najinem odnosu zato tut nocm silit v njega s taksnimi vprasanji. Bo ze cas naredil svoje, upam.

Tole glede virtuale imaš popolnoma prav. Nekateri bi samo doma za 4 stenami sedeli in tipkali celo večnost. Čemu le? Ne vem zakaj so jim zadosti zgolj neki virtualni “odnosi”.

Ampak zaradi tega ti pa res ni treba biti obupana … Spoznavata se šele, ni treba že izbirat prstanov.
Malo omeji tole spletno klepetanje in če mu je kaj do tebe, bo poskusil najti čas za srečanje v živo. Če ga nima, ker je polno zaposlen, potem pa vse skupaj nima večjega smisla, glede na to, da si ti očitno želiš zveze v živo, ne samo prek ekrančka. Ali pa če si ga noče vzeti, ker mu vseeno ni tako zelo ful do tebe – tudi v tem primeru boš za spoznanje pametnejša in boš lahko živela naprej.

Res je. Če želiš spremembno, ukrepaj. Jamranje ne pomaga. Lepo mu povej, se veliko raje z njim dobiš v živo, kot pa si tipkaš ure in ure po netu. On pa naj se odloči. Ne čakaj na spremembe, kreiraj jih sama.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jutri grem na nek zur in bo tudi on tam in me res zanima kako bo, ceprav mi je sam enkrat rekel, da mormo nujno cimprej it mal ven nazdravit. Vrjetno presramezljiv brez alkohola:)

Aaa… športnik, eh ? Hm, saj veš kako je s tem ne, ? No odvisno kaj trenira in zakaj točno (rekreativno ali profesionalno), vendar vse se konča s kakšno “kritično” poškodbo. Če njemu to pač trenutno bolj visoko kotira (unlike you), se boš morala s tem sprijazniti. Upam, da pač le zna kakovostno upravljati s svojim časom.

To je odvisno od iskrenosti druge strani, sicer pa nisem omenjal socialnih omrežij kot ekskluziva oz. edini način virutalnega komuniciranja. Nekdo, ki ima “agendo”, bo itak samo svoje dobre lastnosti predstavil(jih poudaril, slabe pa ne ali bo pa vse v superlativih. Tisti, ki je pa vešč artikuliranega vedenja/govora bo pa znal tudi svoje slabe lastnosti predstaviti kot dobre (v nekih drugih okoliščinah).

Res, ampak ti imaš neka pričakovanja, na katera se bo moralo prej ali slej odzvati oz. na njih odgovoriti. Če ne bo šlo, da ne bo nič naredil, sama naredi korak, če ne se boš skozi spraševala kaj če. Realno itak nikoli ni pravi trenutek oz. stvar percepcije (zate lahko je nek trenutek pravi, on ima pa ravno takrat “slab dan”). Jaz nič ne obžalujem glede mojih odločitev, se odločam na podlagi skoraj popolne ali pa vsaj zadostne informiranosti.
Ne veš pa realno tudi zakaj je bolj “počasen”, lahko da ima slabe odnose v primarni družini naprimer.

Lahko da se bo vrtil okoli drugih (fantov ali še posebej punc; try 2 make U jealous) oz. iskal njihovo varno zatočišče preden bo do tebe pristopil, lahko pa da boš ti povabljena v njegovo družbo naprimer (in te bodo potem njegovi kolegi-ce ocenjevale).
Takšen, ki je pogumen samo z alkoholom, pa kaže, da “znotraj” ni dovolj močan. Z omahljivcem nikoli ni nič dobrega ven prišlo, pa naj ima izklesano telo. Razen seveda, če bi ti rada dominirala v odnosu (potem je pa nalašč zate).

New Report

Close