Najdi forum

Pozdravljeni!

Pred nekaj meseci sem spoznala fanta,ki je sprva bil zelo o.k.hodila sva na raznorazne izlete-potovanja tudi preselila sem se k njemu.V bistvu sva bila samo ob večerih skupaj,ker imava oba takšne službe.Po 5 mesecih so se začeli prvi prepiri med nama…..
Sem dobro finančno priskrbljena on pa majn.Ko sva bila skupaj mi je vseskoz govoril,da me ima rad me objemal skratka lepo mi je takrat bilo.Po nekem času se me je začel dobesedno izogibat začel je tudi hoditi ven s prijatelji med tednom je tu in tam hodil ponoči domov vinjen seveda itd…
In jaz mu seveda nisem rekla niti besede za njegova dejanja,ko pa sem se hotela pogovorit me je dobesedno nadrl v glavnem izogibal se je pogovorom.Pred nekaj časom mi je tudi dejal,da med nama ni kemije…
Seveda mene je to zelo zabolelo,saj sem za njega ogromno naredila v stiski mu pomagala skratka vse!
Pred slabim mesecem sem v službi napredovala,poslala sem mu sms in mu sporočila da sem vesela da sem tako napredovala.Nazaj pa dobila sms da mu naj vrnem ključe od njegovega stanovanja.

Zelo me boli,ker si tega nisem zaslužila po vsem tem kar sem naredila za njega.Bil mi je na prvem mestu še danes ne morem verjet,da se mi je to zgodilo.Stikov pa nekih nimava.

Prosim pomagajte mi povejte vaše mnenjekaj naj naredim?!

Lepo vas pozdravljam in vam želim lepe praznike!

MINKA

Minka,

Beseda spoznati ima veliko faz; Ko si fanta “spoznala” pred meseci to še ni bilo poznanstvo, spoznavaš ga zdaj, vsak dan bolj. Težko ti rečem kaj pravega. Ker pišeš da se fant noče pogovarjati, ker pravi da med vama ni kemije in ti po napredovanju v službi reče da mu vrni ključ, bi jaz tako tudi naredila. Očitno ugotavlja da nisi prava zanj, zato bo vsako tvoje prepričevanje v to smer brez uspeha. Ne vem koliko si stara, a v prihodnje si vzemi več časa in fanta v resnici spoznaj, preden se seliš k njemu. Bogatejša z izkušnjo več, boš modrejša.

Tudi tebi želim lepe praznike

aneja

Še dobro,da je tako hitro pokazal s kakšnega testa je.

Vem,da ti je težko pri srcu,vendar se pa zavedaš,da takšnega življenja z njim ne bi dolgotrajno zmogla.
Alkohol in primitivno obnašanje sta pika na i,da kaj preveč čustvena in razumevajoča oseba ni,če si ti njegovo nasprotje -bi z njim zelo trpela.

Premalo se poznata in začetni plamen zaljubljenosti ni zanetil ljubezni.Očitno bo najbolje,da pozabiš nanj in odideš iz njegovega življenja in še to za grenko izkušnjo bogatejša.

Želim ti veliko ljubezenske sreče v prihodnosti!

Krivicno do tebe, da se tako obnasa; ne veseli se tvojih uspehov, ne pogovarja se o svojem grdem odnosu do tebe oziroma se sploh ne pogovarja s teboj; kemija se pa tko ali tko ustvarja preko cisto malih drobnih pozornosti, kamor sodita tudi besedi: hvala in oprosti.

Tega si zares nisi zasluzila. Se bolj pomembno pa je, da se zavedas, da si tega ne zasluzis niti v prihodnje. Krivicno bi bilo do tebe, ce bi ga naslednja leta poskusala prepricevati, da ti nekaj dolguje. Najbrz je tezko v trenutku oditi … Navezala si se nanj. A poskusaj pomisliti tudi nase – zdi se mi, da bi vsak naslednji dan, ko bi se ostala, zgubljala – predvsem samo sebe.

To, kar se trudis dati njemu, pa ne vidi ali izkorisca, lahko podaris kaksni drugi osebi, ki ji ne bo vseeno, kako bo ravnala s tvojim darom.

Lepe praznike tudi tebi!

HVALA VSEM ANEJI,KIARI TER EVELINI ZA ODGOVORE…

ŠE ENKRAT HVALA!

KAKO ON MISLI DA NISM PRAVA ZANJ KAKŠNA BI PA MORALA BITI PO TEM VSEM??

“KAKO ON MISLI DA NISM PRAVA ZANJ KAKŠNA BI PA MORALA BITI PO TEM VSEM??”

Mogoce gre za to, da se nekdo pac odloci oziroma ugotovi, da ne bi bil z nekom, drugi bi pa rad razvijal odnos. Prvi bo iskal razloge, zakaj ne in postavljal pogoje – samo to ti se manjka, potem pa mogoce …. Ko drugi doseze to skrito formulo, bo manjkalo le se … in potem le se …

Ravno iz taksnega ponavljanja vzorcev se morda da razbrati, da sploh ne gre za to, kaksen bi nekdo moral biti.

Lahko se je fant navelical, lahko je latino lover, ki mu gre za osvajanje, lahko se je ustrasil resne zveze …

Evelina najlepša hvala! zelo sem vesela vsakega odgovora poskušam pozabit na vse pa mi ne gre najbolj.Drugače sem zelo energična na videz močna ženska a v resnici kaj se ljubezenskih stvari tiče ena vlka mevža..

Lahko ti pivem še nekaj je bolj tip,ki je zelo rad v ženski družbi nakar mene to sploh ni motilo,ker se jaz tudi raje družim z močnejšim spolom.Nikoli nisem imela ljubosumnih napadov ali kaj podobnega,nikoli se za nobeno stvar ki jo jo naredil proti moji volji razburjala oz. kričala najn.Vsi njegovo bljižnji so me zelo dobro sprejeli in jaz njih.Vedno sem se trudila za kar najboljše skratka bil mi je naprvem mestu.

Nevem kaj ti more to naredit,da lahko nekomu narediš takšno bolečino za prazen nič in še bolj sedaj kot so prazniki…
Od njega sem prejela tudi en lep sms za božič ki pravi da so dnevi vredni spomina in tudi dogodki ki ostanejo v spominu za vedno in so ljudje zaradi katerih je ta svet lepši.(in kaj si naj mislim po vsem tem??!!)
Čeprav sem bila jaz prva ki sem mu poslala sms za božič….

hvala še enkrat!

L.p

Draga Minka,

najprej bi ti rad čestital za napredovanje v službi, to je znamenje, da se ti na tem področju odpirajo nove možnosti, izzivi in priložnosti. Veseli se jih in jih sprejmi odprtih rok.

Glede fanta, h kateremu si se preselila pa ti želim sporočiti naslednje. Ne povezuj njegovega vedenja do tebe z občutkom lastne vrednosti. Ne misli, da je s teboj kaj narobe, ker se on tako nekorektno in brezčutno obnaša do tebe. To predvsem nekaj govori o njem in bolj malo o tebi. Razumem, da si se navezala nanj in da ni tako enostavno obrniti nov list in iti naprej, a ravno ta izziv je zdaj pred teboj. Vzemi si čas, v srcu se poslovi od tega fanta in mu povej, da si z ničemer nisi zaslužila takega ravnanja. Svetujem ti, če boš le zmogla, da mu v srcu odpustiš to kar je storil, sicer te bo tvoja lastna zamera počasi najedala. Odpustiti pomeni narediti nekaj dobrega zase. Odpustiti ne pomeni, strinjati se z njegovim dejanjem. Z zamero včasih hočemo drugega kaznovati, a v resnici kaznujemo sebe. Vprašati bi se morali, ali je ‘fer’, da kaznujemo sebe, zaradi neprimernih dejanj, ki so jih storili drugi.

Odpusti mu, poslovi se od njega in od življenjskega obdobja, ki si ga preživela z njim ter pojdi naprej. Na tvoji življenjski poti te zagotovo čaka nekdo, ki te bo znal ceniti, spoštovati in imeti iskreno rad. Dobro pa bi bilo, če bi tudi ti sebe začela bolj ceniti, spoštovati in se imeti bolj rada, kot doslej. Ko to dosežemo, nas neupoštevanje ali nepravično ravnanje drugih nikoli ne morejo več tako zelo prizadeti.

Želim ti vesele praznike in oblilo iskrene ljubezni v novem letu.

Brane Krapež Šola čustvene inteligence <http://www.cdk.si/sci>

SMS, ki ti ga je poslal sam razumem kot njegovo slovo. Iz njega bi se dalo razbrati tudi to, da bo nate in na vajin odnos imel lepe spomine. To je samo še dodaten dokaz, da s tabo ni nič narobe, da ti z ničemer nisi povzročila prekinitev zveze. Očitno se nekaj dogaja v njem. Karkoli že to je (nekaj možnosti je že naštela Evelina), verjamem, da bo nekoč spoznal, da ni ravnal prav. Tudi sam sem nekoč, ko sem bil še zelo mlad hodil z punco, ki me je imela resnično rada. Jaz pa sem se naveličal zveze, ker še sam nisem vedel, kaj bi pravzaprav rad. Lovil sem nove in nove izkušnje in se nisem hotel preveč navezati na nobeno žensko. Šele čez 7 let mi je prišlo zares do zavesti, kako zelo me je imela rada, a takrat je bilo že prepozno. Potreboval sem kar nekaj časa, da sem si odpustil svojo nevednost, brezčutnost in neizkušenost. Življenje je pač tako, nekatere napake moramo narediti, zato da se iz njih nekaj naučimo.

Vsekakor pa se boš tudi ti iz te življenjske situacije nekaj naučila. Predvsem upam, da boš prenehala povezovati obnašanje drugih s seboj in občutkom lasne vrednosti.

Še enkrat te pozdravljam in ti želim vse dobro.

Brane Krapež Šola čustvene inteligence <http://www.cdk.si/sci>

POZDRAVLJEN!

HVALA TI ZA ISKRENE ODGOVORE MORAM TI PRIZNATI,DA SEM OB BRANJU TVOJIH PISEM KAR POŠTENO RAZJOKALA ZELO LEPO SI MI NAPISAL.

HVALA TI!

TUDI TEBI ŽELIM LEPE PRAZNIKE IN OBILO SREČNIH TRENUTKOV V LETU 2006!! ČAO,ČAO

KAKO ON MISLI DA NISM PRAVA ZANJ KAKŠNA BI PA MORALA BITI PO TEM VSEM??

Da se ne bom preveč ponvaljala, kar so že drugi povedali. Rada bi dodala še to, da se v bodoče raje sprašuj na način: Kakšni so pa MENI VŠEČ, da bi rada navezala stik z njimi in razvijala pravi odnos? Na ta način bolj prevameš pobudo svojega življenja v svoje roke in ne samo čakaš in se prilagajaš.

Praznični dnevi so pa še vedno tukaj in jih lahko še malce ujameš za rep. Srečno!

Naredis lahko le zase…drugace gres preko sebe in se pocutis kot zrtva…
Sam si odgovoren za svoje odlocitve in pogumno je priznati si, da si se zmotil…

Dobro je tako, kot je…

Pri prebolevanju pa ti priporocam J. Gray-a: Moski in zenske na zacetku

Srecno!

New Report

Close