obupana mamica
Moje sožalje. Priporočam ti obisk spletne strani solzice. http://www.solzice.com
Stran trenutno nagaja, vendar ko bo spet vredu se bodo gor zbrale mamice, ki so izgubile svoje otročke in se pogovarjale v pogovorni sobi. Vem da ne to ne bo omililo tvoje bolečine, vendar pa ti bo mogoče lažje, ko boš videla da nisi sama v tem.
lp
Oh, ljuba moja D., z besedami ne znam izraziti, kako zelo mi je hudo! Tvoj mali angelček ima tako ljubečo mamico, sprejmi njegovo ljubezen v svoje srce. Le ljubezen do tvojega otročka ti bo pomagala iti naprej. Še predobro vem, kako huda je bolečina!
Kadarkoli nas potrebuješ, smo tu zate – veliko mamic, ki smo izgubile svoje sončke.
Prosim, pridi k nam na sosednji forum Starši žalujejo, našla boš ogromno sorodnih duš.
Toplo te objemam in ti pošiljam tisoče angelskih poljubčkov.
moje sožalje! resnično mi je žal! zakaj se dogajajo take stvari? v nebesih bogec in angelčki lepo skrbijo zanj! ravno sedaj se vam smehlja in vas gleda v upanju da ste se pobrali, ko ste padli! vse bo še vredu, čeprav sedaj veste da ne bo! tudi sama sem že nekoga izgubila..svojo največjo ljubezen tega sveta!!!!
Ljuba D., tako mi je žal zate in hudo za tvojega otročka! Veš, ne poznava se, ampak po naključju sem izvedela, kako si prezgodaj rodila in kako trepetate za Vida. Tisti in naslednji dan sem dosti mislila na vas, stiskala pesti za malčka, molila in upala … ker vem, kako je to!
Potem mi je sodelavka povedala, da je Vid umrl. Veš, tako bi ti rada povedala, da mi je hudo zate, za malega – ob takih dogodkih nič ne razumem, nič ne morem osmisliti, sem jezna, da je tako, in žalostna in presebnečena, da se vse ne ustavi in gre v maloro!
D., s tabo sem! Grozno, ampak življenje gre naprej – in potem se nekega dne zaveš, kako je to navdušujoče! Držim pesti zate in za vse, ki ste izgubili Vida, njemu pa želim miru!