Obupana
Kaj mislite o mojem sledečem problemu:
Moj fant mi je včeraj povedal da bi rad prekinil najino razmerje. Imama tri leta staro punčko in sem v tretjem mesecu nosečnosti. Povedal mi je da me je varal v lanskem letu. Sicer sva se nekako dogovorila da ostaneva skupaj, vendar mi je pa postavil dejansko pogoj ki se mi zdi nenormalen. Zahteva sex vsaj n-krat na teden( ne bom pisala koliko ker je ogromno), o pogojih ki bi mu jih pa jaz postavila, pa noče nič slišati oziroma ko sem jih omenila je dejal, da če se ne strinjam z njegovi pač lahko greva narazen. Strah me je storiti odločilen korak, ker preprosto ne vem kam naj grem z otrokom, za splav sem pa tudi že prepozna. Boli me to da mi v zadnjem letu ni kazal nobene pozornosti im me je preprosto pustil na miru. Popolnoma sem zmedena ne vem ali je odločitev pravilna, da ostanem z njim, ker se bojim da se bo vse čez nekaj časa ponovil. Od vsega mi je pa najbolj hudo zato ker je do včerajšnjega razgovora mojo nosečnost popolnoma ignorial in mi nato hladno dejal, da bom pač šla na komisijo za splav, da ga potem itak odobrijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tip je totoalen egoist, ampak v končnbi fazi bom pa nasrkala jaz, ko bom ostala sama z dvema otrokoma. Sploh ne potrebujem vašega odgovora, sedaj ko sem prebrala svoje pisanje, vem da ga bi morala že včeraj pustiti. Verjetno gs enkrat tudi bom, takoj ko si ustvarim pogoje…………. to je začetek najinega konca!
Hvala, teh stvari ne morem govoriti naokoli, anonimno napisati je lažje in vseeno olajša!!!
Cao!! vem, da ti je zdaj zelo hudo in tudi sama si napisala kaj je zdaj trenutno najbolj pametno naredit:pusti ga!! če kar zahteva sex o tebe pod določenimi pogoji (n – krat na teden kot ti pravis) vidis da je tip totaln bedak!poleg tega, da ti v obraz brez slabe vesti pove, da te je varal?!
vem, da ti bo težko sami z 2 otrokoma, vendar bolje to, kot da mas se eno tezavo na grbi – tvojega fanta. tudi, če ostaneš sama mas pravico zahtevat preživnino za otroka in on ti jo bo moral plačevat. pravna pot je sicer dolga in draga…sam vseeno to naredi zase in za svoje otroke. če sami sebi zelis dobro in noces trpet ga pusti, ker si te ne zasluži!
veliko sreče in lep pozdrav od male
Vso srečo kot samski ti želim. In mimogrede, pravna pota, kot jih opisuje mala, v teh primerih niso niti dolga, niti draga. Loči se že danes. Dobila boš otroške doklade plus preživnino. Če si zaposlena, boš finančno komot preživela. Sčasoma si boš pa našla nekoga, ki te bo imel rad brez pogojev. In tvoja otroka tudi.
Čau
Ne morem razumeti, kako sploh lahko funkcioniraš v življenju s človekom, ki ti postavlja pogoje? In kako si lahko tako neodgovorna in s tem človekom še zanosiš in potem razmišljaš o splavu???? Saj ne greš v trgovino po kilo kruha?
Kaj se dogaja s svetom?Kam vse to pelje?Kje je ljubezen, spoštovanje, pravice drugega, kje je tisto brezpogojno?
Obdrži otroka in raje naredi abortus za fanta. Mi, kot komisija, smo ti to odobrili!
Vse dobro ti želim!
EVA