Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Obupana

Obupana

Dragi Stane! Ne vem,kje ste dobili idejo,da mam jaz kaksne tezave,ki te jih omenjali,sploh nimam soproga in se sploh ne trudim zanositi. Vseeno hvala za skrb,vendar zaenkrat se mi zdi,da se ni potrebna.
Na forumu pa sem zacela sodepovati zgolj zato,ker razmisljam o darovanju spolnih celic in ker sem potem kar nekako ostala.
Lep pozdrav,Kiki

Ana, ne obupaj !!!!!!

Tudi jaz sem bila še lansko leto na tleh. Mislila sem, da za mene ni več življenja, … vendar sem po 8-ih letih truda, čakanja, … dobila največjo srečo tega sveta – punčko.

Verjemi, da je veliko v pozitivnih mislih!!!! vso srečo vsem !!!

Lep pozdrav, Zala.

Nič ne de, Kiki in vesel sem, da vam nič ne manjka. Upam, da vam nikoli ne bo potrebno prenašati trpljenja, ki ga čutim ob prebiranju bodočih mamic s tega foruma in vam čestitam za vašo odločitev za darovanje.
Morda bo pa najin dialog vseeno vzpodbudil koga k razmišljanju, ker je vprašanje univerzalno, zakaj nekateri pari nimajo težav, drugi pa. Jaz pač predpostavljam, da je vzrok tudi teh težav enak, kot pri večini drugih in potrudil se bom, da pridem zadevi do dna.
Zanimivo pa je, da se oglašate vi, ki teh težav nimate.
Oprostite moji nerodnosti in hvala za razgovor.

Lep pozdrav
Stane

Nič ne de, Kiki, za ilustracijo vam pošiljam dialog, ki se tudi ni začel na to temo, ampak izhaja iz foruma Prehrana, trening oblikovanje telesa, kjer dvajset deklet in žena dela test hujšanja z zdravo soljo. Vidite, kako so stvari povezane in nadloga ni nikoli samo ena.
Sem pa vesel, da vam nič ne manjka in vam čestitam za odločitev o darovanju.
Veliko srečnih naključij se mi je pripetilo v zadnjem času, morda bom tudi najino “pomotoma” srečanje lahko prištel mednje.
Pa oprostite za mojo nerodnost in bodite lepo pozdravljena!

Stane

Spostovani!

Nikakor ne morem dobiti teh listicev za merjenje ph-ja. Upam, da jih bom cimprej kje staknila. Sicer pa mene zanima naslednje: v ponedeljek popoldne sem bila zelo nahodna. Iz nosa mi je kar precej kapljalo in tudi grlo me je zacelo boleti. Po tistem, ko sem zvecer popila limono, sol in vodo je bilo drugi dan cisto vse pozdravljeno. Kar pa mene zanima je tole: ali je nahod prenehal sam od sebe, ali je pomagala sol? Ker ce je pomagala sol, potem me je strah, da je vse, kar ste napisali v knjizici res!!!
Zdaj pa se tole: lazje diham, manj se pocutim “zapacano” in zelo pogosto odvajam blato. Je to normalno? Ali lahko limono in sol zmesam z 1,5l vode? Je nabrz vseeno? Moz ne more jesti zdravo sol, saj se prehranjuje v sluzbi oz. po gostilnah, menzah,… Se lahko plodnost poveca zgolj s pitjem zdrave soli ali bi jo moz moral veckrat na dan jesti? Priznam, da nir avno navdusen a zelja po se enem otroku cloveka lahko pripravi do vsega…

Hvala za vase odgovore in prijeten vikend zelim!

Zdravo!

Seveda, nahod, grlo in take stvari so malenkost, drugič si pripravite še nosne kapljice in bo takoj boljše. Pravzaprav, ko boste dosegla ravnotežje elektrolitov v telesu, se take stvari sploh ne bodo več ponavljale.
Mož pa kar naj uživa zdrave soli, kolikor mu paše, tudi tako, da hrano in pijačo, ki ju uživa zunaj, dosoljuje z zdravo soljo. Ni mu pa treba pretiravati, kot tudi vam ne. Začnita tudi s prhanjem, kot piše v knjigi.
Zakaj pa vas bi bilo strah, veselite se, da dajete telesu to, kar potrebuje in da se dobro počutite.
Vesel sem pa tudi jaz, da vam gre dobro. Kako bodo vesele šele vaše prijateljice na forumu, ko bomo dajali vmesno poročilo, kar mislim, da bi lahko bilo že čez kak teden, ko bodo tudi ostale pripravljene. Nimam informacij še od vseh, toda te, ki jih imam, so podobne vašim.
Te lističe pa le dobite kje, da ugotovite ph moževe sperme, ki mora biti 8,5.
Saj res, kdo ni bil ploden pred leti, vi ali mož. Kaj je menil zdravnik.

Lep pozdrav
Stane

Glede na to, da vse ne razumejo vaše knjige o vrednosti in učinkih zdrave soli, vam predlagam, da se nam pridružite v Dobrni 11.lo.2003 in imate kratko predavanje. Prosim, da me pokličete po telefonu 01 4271-393 ali 041 221-388, ker imam rada živo komunikacijo.

Gospa Mojca, jaz tudi. Kdaj naj vas pokličem? Žal pa sem ravno takrat, ko se boste dobile, na Poljskem. Morda v živo kdaj drugič.

New Report

Close