obupana
Sem v 20.tednu nosecnosti in kar prezivljam zadnje case me res spravlja v obup, ne vem na koga naj se obrnem, ali mi lahko kdo pomaga, mi da kasken nasvet…
Z fantom, ki je oce tega otroka se poznava slabo leto. V zacetku je bilo v redu, zadnje tri mesece, odkar veva, da sem noseca, ko sva zacela ziveti skupaj, pa stalno prihaja do prepirov in nesoglasij Namrec imava povsem razlicem nacin zivljenja. On ni moski, s katerim bi zelela ziveti v skupnosti, in ko mu to poskusam dopovedati, da sva si prevec razlicna, da glede otroka bi se ze dogovorila in mu gotovo ne bi rada delala kakrsnihkoli problemov, saj vem, da otrok potrebuje tudi oceta. On pa me obtozuje, da sem egoisticna, da ga ne razumem, pravzaprav pa on ne razume, da ne cutim vec do njega, zaradi njegovega obnasanja, agresije. Ob vsem tem pa mi se grozi… vceraj mi je celo zagrozil, da ko bo otrok shodil, mi ga bo vzel in v to naj bom prepricana. Verjame da je sposoben narediti kaj takega ali pa bi se lahko “ponesrecila” jaz in otrok bi bil brez problemov njegov. Res ne vem kaj naj naredim, kdo mi lahko pomaga, prosim.
Draga Ina, mislim, da bi bil umik najboljša rešitev!
Če ne za vedno, pa vsaj za določen čas, da urediš svoje misli. Hkrati naj bo to umik na varen kraj, kjer te ne bo nadlegoval.
V takem primeru, kot je tvoj, je “prej” bolje kot “kasneje” in “kasneje” včasih že “prepozno”!!
Oglasi se še.
iNA,
socustvujem s tabo. Sama sem imela identicne probleme zato vem, kako ti je. Fant me je pustil zaradi nosecnosti, se skesano vrnil in obljubljal vsemogoce. Po treh mesecih je zopet odsel, za groznjami. Od takrat zivim v strahu in obupu kaj storiti naprej. Lahko mi pises na mail, da kaksno receva. Mogoce nama bo kaj lazje.
lp, teja ( 17t)