Najdi forum

Stara sem 24. let in se mi zdi da imam največjo smolo na tem svetu. Živim s fantom že 4 leta in vse je bilo OK do letošnjih zimskih počitnic, ki sva jih s prijatelji preživela na smučanju.
Fanta imam zelo rada in se mi zdi da ga nikoli nebi mogla zapustiti pa če bi se zgodilo ne vem kaj. Ampak se mi je ta “ne vem” kaj zgodilo. Na smučanju smo spoznali družbo in v tej družbi je bil nekdo ki me je privlačil z neko nadnaravno silo. Kaj takega se mi še nikoli ni zgodilo, ker do takrat tudi nisem verjela na ljubezen na prvi pogled. Pa vendar glej ga zlomka se je to zgodilo ravno meni, pa čeprav sem bila tako stoprocentna vase da jast pa le nebi bila sposobna prevarati svojega partnerja. In zgodilo se je, jast sem bila všeč njemu on meni in po dopustu me je poklical in sva se dogovorila za srečanje izven družbe. Na začetku je bil klepet potem kavica in nazadnje sva pristala v motelu.Vsa nesrečna z občutkom krivde sem se le s težavo spravila domov objokana po eni strani zaradi fanta po drugi pa zaradi “človeka” ki ga ljubim in ker ne morem z njim deliti nič več kot samo kakšno uro v Motelu kajti on je tudi poročen in ima povrhu vsega tudi dva otroka.
Fant je opazil da sem se spremenila saj sva že začela načrtovati tudi družino in kar naenkrat meni ni več do tega. S težavo se vasak dan odpravim iz službe domov, ker se mi včasih tudi o dnevnih dogodkih ne da več pogovarjat.
Rada imam oba in ne vem več kaj naj naredim.
Iz pogovora s prijateljem sem ugotovila da tudi njegova družina trpi ker se je tudi on čisto spremenil. Rada se imava in ljubiva se zraven pa močno trpiva saj nebi rada nikogar prizadela. Tak način kot ga imava pa se mi zdi da nikamor ne pelje. Pomisliti pa niti ne smem da bi prekinila stike, saj bi bila oba močno prizadeta edina sreča je to da sva vsak na drugem koncu Slovenije doma, ker če bi bila bližje ne vem kako bi se končalo.
Vsak dan se slišiva po telefonu in se samo trpinčiva drug drugega saj včasih komaj preživiva dan ker sva tako psihično na tleh ker ne vidiva nobenega izhoda!

Včasih ko se peljem po avtocesti domov se mi zdi da bi bilo najlažje z največjo brzino zaviti nekam da bi se raztreščila na tisoč koščkov in bi bilo konec tega trpljenja na tem svetu!!

Obupana!

Zdravo!
Daj razčisti najprej sama s seboj:
Kaj bi sploh rada?
Uničila družino!
Lepo se imeti,sebe zadovoljiti in nikogar prizadeti, v tvojem primeru, mislim
da je nemogoče!

Se vprašaš kdaj,kakšen je ta človek oz.kakšen bi bil, če bi pa z njim slučajno
živela? Ali bi???

Kar se pa tiče ceste pa ne premišljuj tako,
življenje je preveč lepo in enkratno,da bi ga zaradi tega pognala.
Pa še LUNA je pohodu.
Rada se imej in lep vikend ti želim(poglej vrline svojega fanta, tudi on jih ima)
Čao Bojana

Verjamem, da si obupana, samo ce si tega moskega tako zelis in ga tako ljubis potem ne mores trditi, da ljubis tudi fanta s katerim zivis – ne tako mocno. Lahko ga imas na nek nacin rada, sta navajena drug na drugega, zivita skupaj..
In mislim, da ne glede na to ali bosta s porocenim, kdaj uspela biti skupaj ali ne, je najbolje, da zapustis fanta s katerim si, ker nikoli vec ne bo kot je bilo, tako kot je, pa tebi ni vec vsec.
In nikar ne glej tako crnogledo, imas se ogromno lepih let pred sabo, mogoce z nekom, ki zanj se ne ves. Veliko srece

Draga obupana,

svet še zdaleč ni tako črn kot se ti zdi. Tako mlada si še , pa razmišljaš o smrti.Samo tega ne počet, vse boš rešila, če sama ne moreš, ti bomo tukaj pomagali. Že marsikomu smo in verjamem , da bomo tudi tebi.

Zdaj pa k stvari : zakuhala si grozno godljo. Obtoževati te, zakaj si šla s poročenim, je popolnoma brezpredmetno. Rešiti je treba situacijo kot se najboljše da.

1. pri sebi razčisti kaj bi sploh rada. Verjamem, da čustva govorijo nekaj, razum pa čisto kaj drugega.Samo tako ne bo šlo več naprej. Tudi če bi rada ljubimca, je on poročen in se zaradi tebe že ne bo ločil. Če pa se bo, potem tako ni problema.

2. ko boš to razčistila, se pomeni s svojim partnerjem. Do takrat opusti vse skoke v posteljo z ljubimcem. Vsakič ko boš z njim, težje ti bo.Ker ne poznamo njegove plati zgodbe, je težko reči, česa je sposoben. Tudi če te res ljubi, ni rečeno, da se bi res ločil.Sploh pa , če so posredi otroci.

Premlada si še, da bi si tako uničevala življenje. Si v najlepših letih in ne si jih greniti .

LP,Kaja

Ja res sem si skuhala neverjetno godljo.
Ampak še vedno ne morem reči kar “adijo za lepe terenutke” oziroma nimam toliko moči in sploh se mi zdi da že predolgo vlečeva to zadevo in sva v vedno večji godlji.

Hvala Kaja

Mislim, da nisi fer do svojega fanta. Ostajaš z njim, ne samo ker misliš, da ga maš še rada, ampak, ker ti daje zavetje in potuho, da ti ni potrebno narediti odločilnega koraka, hkrati pa je rezerva, če bi šlo kaj narobe s tvojim poročenim prijateljem. Ne glede na to, koliko ga boš prizadela, ima pravico vedeti in si še sam poiskati novo ljubezen ali pa ostati s tabo, kakor mu bo pač pasalo. Imam občutek, da ostajaš s fantom samo zaradi sigurnosti, poznaš ga, prijetelj ti je, vendar ga ne ljubiš. Rada ga maš kot npr. brata. Vse skupaj se bo samo še slabšalo, sedaj se ti ne da več domov, ne pogovarjaš se več rada, naslednji korak bo, da ne boš mogla niti sexat več z njim in on bo tuhtal in tuhtal kaj dela narobe.

Ali si tista Mia iz teme varanje? Ker če si, bi ti prav rada rekla nekaj v zvezi s tvojim razmišljanjem o tem, kako si ti odgovorna za srečo drugih – če si seveda želiš slišati.

Ne nisem ampak vseeno lahko poveš! Sem brala.

Draga moja,

boljše prej kot prepozno. Imela si se lepo, zdaj pa zberi moč in naredi črto. Še na najslabšem je tvoj fant, ker sploh ne ve kaj se dogaja. Če bi ga imela res tako rada, kot praviš, se ljubimca sploh ne bi oprijela. Resno, končaj to zgodbo in začni misliti z glavo. Ne se samo predajat čustvom. Saj sama vidiš, kam te je to pripeljalo. Življenje je prekratko, da bi počeli take neumnosti.

LP,Kaja

Potem bom pa kar tja pisala (o tem).
Kar pa se tvoje situacije tiče, se strinjam z n in s Kajo. To, kar počneš, se mi zdi skrajno nefer. Neiskrena si do obeh(sebe in njega). Če se ti z njim ne ljubi pogovarjati več niti o vsakdanjih rečeh, ga verjetno ne ljubiš več. In če ga ne ljubiš več (verjamem, da si je to težko priznati) sploh ni važno, kaj bo ali bi storil tvoj ljubimec.
Ne vem, koliko fant dreza vate – izgleda, da ne preveč. Mogoče se boji resnice. Verjetno nekaterim bolj paše taka negotova situacija, le da bi še naprej živeli v nekem umišljenem varnem zavetju. Kaj pa bi ti raje videla v obrnjeni situaciji? Da te vleče za nos leto dni in se ti ptretvarja iz dneva v dan ali resnico?
Vzami si nekaj časa povsem zase (brez obeh!!!), svojemu fantu pa povej, da moraš nekaj razčistiti v sebi in pridi najprej na čisto sama s seboj! V prvi vrsti si odgovori na to, kaj želiš ti. Tudi če se tvoj ljubimec ne bi hotel ločiti – ali bi ti še vedno vztrajala v svoji zvezi?

Življenje ima neka pravila, a srce se ne meni vedno zanje, kajne? Situacija v kateri si se znašla ni niti malo zavidanja vredna. Iz tvojega pisanja se vidi, da nisi kakšna lovača, ki išče le užitke. A zgodi se tudi iskrenim, prijaznim, dobrim ljudem. Srce je že izbralo, se mi zdi.Dokler nimaš otrok si odgovorna samo sama sebi. Včasih je najteže biti popolnoma iskren prav do samega sebe…
Želim ti veliko sreče in nikar ne pozabi, da ljubezen včasih tudi boli.

Obupana
Odkrito povedano ne maram takšnih žensk, ki se kar naenkrat zaljubijo v poročene moške in kar v posteljo to je zelo nefer od tebe. Postavi se v kožo njegove žene pa boš videla kako to boli.
Zamisli si, da razdiraš družino in otročičke delaš siromačke resnica je to! saj vem, da ti tega ne zastopiš in ne moreš zastopiti, ker nimaš svojih otrok. Boš videla, ko boš mati kako je in kako bi bilo, če bi te tvoj ljubi mož varal. Jaz ti bom nekaj po domače povedala ta tvoj ljubimc te ima tako rad samo, da si pri tebi isprazne jajčke.On zaradi tebe sigurno ne bo šov razdirati svoje družine, ker mislim, da mu družina le nekaj pomeni, če ne nebi bil v zakonu. On pa tudi se ne zaveda v kakšno godljo je padel in to godljo bo prej kot slej pojedel sam in to z užitkom.
Ravnokar je tudi to tvojo zgodbo prebral mož in je povedal napiši ji, da je samo za premlatiti in nič drugega. Ne se jeziti na mene, ker sem stroga do tebe ampak me jezi, ki je toliko neporočenih moških, da lahko z njimi uživaš ne pa z poročenimi. Z takim načinom ti sigurno tukaj mi forumovci ne moremo nič pomagati saj ti ga ne moremo za rokice pripeljati, da boš ti srečna. Pa tudi na gas ni trba pritisniti saj ni konec sveta, če si mlado noro dekle zaljubljeno. Tako ti svetujem čim prej proč od njega.
Želim ti srečen rasplet z poročenim moškim
L.p. marelica

Strinjam se z Živo, in bi dodala le dva reka, ki ju gotovo poznaš: živemu človeku se lahko vse zgodi, mrtvemu pa samo še… In: zarečenega kruha se največ poje.

Kar je, je. Zdaj samo rešuj, kar se rešiti da, predvsem pa razmisli kaj hočeš.
Veliko sreče!

Tako je ! se popolnoma strinjam s Kajo . Tvoj novi prijatelj ali ljubimec,(kakor hočeš) res ne bo zaradi neke avanture s teboj zapustil in se ločil od svoje družine. Kar poskusi in mu postavi pogoj , da se naj loči, če hoče , da bosta vidva skupaj še našprej vozila. Boš videla kako hitro se bo z njegove strani ljubezen do tebe (obupana) ohladilo. Mislim, da je temu tvojemu novemu prijatelju všeč, da ima eno “tepko” takole za kakšen postranski skok in nič drugega !

Kar se tiče pa tistega o avtu in zavijanju nekam stran, ti pa moooooooočno odsvetujem. Ker kaj boš s tem storila? Za seboj boš pustila dva obupanca, ki jima je nekoč neka obupanka pomenila mnogo, če ne kar vse. Če pa slučajno ne bi dobro zavila in z dovolj veliko hitrostjo, se pa zna zgoditi, da boš nesrečna(morda na kakem vozičku) tudi Ti . Takrat se pa bodo pravi problemi res šele začeli ! Zatorej pamet v roke, razčistit z ljubimcem, potem pa veselo naprej v življenje. S tistimi bedarijami o samomoru pa prosim, NEHAJ !!!!!!!

LP. Bogdan

Dobro te razumem, tvojo dilemo. Prvo kritično vprašanje zate je: ločiš med ljubeznijo in močno “nadnaravno” fizično privlačnostjo? Si še mlada – s fantom si začela živeti, ko si imela komaj 19 ali 20 let. Kljub vsej ljubezni, ki jo čutiš do njega, je normalno, da te privlači še kdo drug. Kako dobro sploh poznaš tega drugega? Obstaja namreč možnost, da si si o njem ustvarila določeno predstavo – navsezadnje se je med vama vse zgodilo zelo hitro in ga niti ne poznaš dobro. Ne premišljuj o krivdi. Premisli kaj hočeš zase: mirno zvezo z dolgoletnim fantom ali se boš odločila za tveganje in poskusila z drugim moškim (še enkrat pomisli, kako dobro ga poznaš). Kaj pa on? Je sploh pripravljen zapustiti svojo družino in majhne otroke? Kaj ti lahko nudi? Da ne boš ugotovila, da se njegova “ljubezen” konča tam, kjer je treba za svoja dejanja prevzeti poledice in ženski nuditi kaj več kot sestanke v motelu. To se namreč pogosto zgodi v takih situacijah, pa čeprav sta oba sveto prepričana v to, kako zelo rada se imata. Seksati je lahko, ampak kaj sledi potem? In kako dobro te pozna on, si mu pokazala svoj pravi jaz?

Odločitev je samo tvoja, pa ne odlašaj z njo, če ne, boš izgubila oba.

Menim, da so ti že vsi prav dobro odgovorili, ne obsojam te, ker se ti je to naredilo, saj menim, da se to dogaja vsak dan, poročenim in neporočenim…pač takšen je svet in takšni smo ljudje: prepovedan sad je najslajši- to je dokazala že Eva v raju….O kakšnem zavijanju s ceste – daj no mir….dolgo življenje je še pred tabo …..odloči se: se boš parkrat še dobila z njim ( večkrat- bolj razkirata, da bosta razkrinkana), uživala v prepovedanem ali pa ga boš prav danes pustila…..v vsakem primeru bo zelo hudo nekaj časa- predlagam pa ta drugi način……………………..in sonce bo spet vzšlo……..

O samem trikotniku, odnosih, razmerjih itd. v njem ne bi razpravljala, saj si dobila kar precej odgovorov. To je pač klasika, ki se očitno dogaja že od pamtiveka in se bo tudi prihodnjim rodovom. Ker je zgodba (problem) tvoja, se ti zdi nekaj edinstvenega, usodnega, neponovljivega. Mislim, da ta hip v Sloveniji doživlja nekaj podobnega nekaj sto mladenk. Skoraj vsaka “da skozi” tudi razmerje s poročenim moškim in obdobje, ko se ne more odločiti, kateri je tisti pravi. Zelo pa me moti tvoje razmišljanje v smeri samomora in že sama šifra “obupana”. Lahko si srečna, da pri 24 letih v življenju nisi doživela hujšega “trpljenja” kot je omahovanje med dvema fantoma. Ozri se okoli in poglej koliko je tudi tvojih vrstnic, ki se soočajo z neozdravljivo boleznijo, invalidnostjo, boleznijo otrok, brezperspektivno revščino in še marsičem drugim, pa ne obupujejo. Ne smili se sama sebi in ne dramatiziraj! Kako le boš reagirala, če boš v življenju postavljena pred resno preizkušnjo?

Hmm težka je ta tvoja zadeva. O zadevi konkretno razmisli in šele nato stori kar misliš. Sama mislim, da pri moškem z družino ne boš srečna, saj ima za seboj že dva otroka za katera bo potrebno skrbeti in jima posvetiti ne čas. Upam – gledam naprej, da te to ne bo začelo motiti čez čas. Verjetno je ta moški starejši in ker ima že dva otroka, si otrok s teboj po moje takoj ne bo želel – omenila si da sta si z fantom narčtovala družino, zato predvidevam, da si otroka želiš. Nato se problem pojavi pri njegovi ločitvi, ki bo zanj in ženo ter otroke ZELO TEŽKA. Če misliš, da si dovolj močna, da boš lahko vse to prečkala potem vzami poročenega moškega in pusti sedanjega fanta, da si uredi življenje tako kot si ga je mislil ob tebi. Dobro pretehtaj!!!! Mislim pa da si v poročenega moškega le noro zaljubljena in da te bo zaljubljenost kmalu minila ostalo pa bo vse ostalo…..

VSO SREČO…

Ne delaj si utvar,draga “Obupana”. Če bi se s tvojim novim ljubčkom tako ljubila, kot ti praviš, potem bi že zdavnaj našla način, da bi bila skupaj.Misliš, da bo res zapustil ženo in otroke?
Razmisli!

New Report

Close