OBUPAN – pomagajte!
Jaz ne vem zakaj se sploh pritozujes. No ja sej, ljudje smo narejeni tko da nam ni nikol prov. Ce bi imel pa premal pozornosti od zensk in bi bil gred, bi bil pa spet problem da te nobena ne pogleda. Ja sej, smo kar vsi enaki pr tem.
Ja jaz ti svetujem, da ostanes tak kot si. Pa da se res bolj posvetis svoji izbranki in pri njej potrosis vso energijo.
Hmmmm….kot bi poslušala samo sebe. Ti maček, nekako nimaš samo ti teh težav, pač naju še razganja, jaz pravim vse ob svojem času! Men je fajn, life is beautiful in ga je treba zajemati z velikoooo žlico, sej veš, da si potem kaj ne očitaš!
go with the flow!
en krasen dan še naprej
Zaja
Mali mozgani – mali problemi. Veliki mozgani veliki problemi.
Pa kaj cmo …nismo vsi Einsteini:))).
Dej mi vsaj kak dober nasvet za “bolj zanimiv nacin preganjanja dolgcasa” … bodi koristna. A naj se s politiko ukvarjam? … ves koliko jih sele oni j***** :))))
»Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je nebeško kraljestvo.«
(Mt 5, 3)
Saj sem gruntala, a bi rekla kakšno al ne, ampak tole si pa ful dobro napisal, Obupan. Sem se prav luštno nasmejala…:))
Saj si bogi bogi…. Kakšne so te današnje babnice, a ne? In ti revež se jim ne moreš upreti… In kako naj ti tu pomagamo? Saj si v resnici ne želiš pomoči, kajne? Malo si se pač popetelinil, pa verjetno malo ali pa veliko naložil, pa je….
Ti pa pri tvoji nesreči lahko ponudim ramo, da se zjokaš in kup razumevanja…. ampak v dekolte mi pri tem pa ne boš škilil…:))
… no pa vseeno sem nasel en nasvet zate:
citirano:(http://med.over.net/phorum/read.php?f=6&i=15091&t=15058)
slabo obvladovanje čustvovanja ime več možnih vzrokov in bo treba vsakega posebej pozorno proučiti, zato bo potreben živ razgovor s psihiatrom in nekatere preiskave.Če se bo izkazalo , da gre le za napačen vedenjski vzorec, bo zadoščala psihoterapija, sicer pa bo vsaj začasno potrebno še zdravljenje z zdravili.Ker so čakalne dobe dolge .se na obisk k psihiatru prijavite čimprej.
Lep pzdrav
Čisto normalno je ,da boš popljuvan tudi jaz sem popljuvana bila
ampak vodi me moto vsak si življenje polepša sam nihče drug mi ga ne bo.Upret se je težko,
čeprav nisem za neko varanje oz. menjavanje partnerjev
sem pač ženska pri kateri imajo čustva tud vlogo.Gledam pa iz ženske plati
tudi jaz se nisem mogla upret pri 44 letih ,ko vidiš da te kar požira z očmo in želi 36 letni moški problem je pa nastal zdaj saj sva oba poročena in se zaljubila ampak vse tisto kar mi ni dajal mož imam sedaj ljubim in sem ljubljena pa mi ni žal da se nisem uprla.Res ženske se znamo uredit ne vse ampak mnoge ,pa ti nebo lepo ko slišiš da ti vsi vprek govorijo kolk mladostrno zgledaš ugotoviš da sem neki zase nardila.Ničesar ne obžalujem pa mi ni mar če me popljuvajo važna mi je moja sreča in zadovoljstvo
Pa ne bit ubupam misli z svojo glavo in srečno naprej.
LP MIMI
Hehe..Frenk, sedaj pa zares živjo
Ko sem te bral zjutraj, sem se ob tvojem pisanju najprej nasmejal. Spet en zajebant. No potem sem pomislil, da mogoče pa ti to resno, mogoče pa da imaš čisto tretji vzrok, zakaj to sprašuješ.
Ampak, če se zezaš je škoda zgubljat čas, a ne, če se pa ne, je pa spet škoda zgubljat čas če ne bereš, a ne. Zdej, če bereš, pa nič ne razmišljaš, potem je škoda še tvojega časa, a ne. Ker tema je sicer nikoli izpeta, a zlajnana dovolj, da je škoda časa, če ni odziva. Da bi videl tvojo reakcijo, sem ti moral dati povod, a ne. Zdej…če bi ti napisal svoje mnenje, ti ne bi bilo potrebno razmišljati..spljoh. Jaz bi zabil uro ali še več, ker sem pač samo en bk, ki mu razmišljanje ni ravno vrlina /al pa je, če bi vedel točno, kaj razmišljanje sploh je/, ti pa niti prebral ne bi…mogoče, a ne. Zdej…ljudje skoraj zagotovo reagirajo na obsodbo, a ne, če pa jim nakažeš, da bi lahko o čem še kaj povedal, pa iz reakcije lahko marsikaj sklepaš, a ne. Če je edina reakcija, reakcija na obsodbo…kao…lej ga spet en svetohlinec, moralist, pravičnež…pa tko, a ne, zraven pa je spregledan povod za razmišljanje, pol se nimaš kaj utrujat naprej. Ti si odreagiral tako…na pol. Zbodlo te je, a ne, zaintrigiralo tudi malce, ali pa si le domišljam. Vsekakor si pa narobe dojel tisti del, ki si ga citiral. Hehe, okoli tistega nasveta o psihiatru…eee…za katero stran mize si pa mislil?
Aja…še nekaj. Ko sem ti prvič pisal, sem imel največ problemov z obsojanjem. Tole tebi je bil samo triger…za tvoj odziv. Obsojanje ni v moji naravi /hehe…preveč/. Ti si prosil za nasvet in če nekdo prosi, mu ga dam…ne nasvet, ker svetovanje je resna in odgovorna zadeva in niti slučajno se ne čutim sposobnega za kaj takega, ampak svoje mnenje, kar niti ni isto, a ne. Zdej…kaj ti z mnenjem storiš, je tvoja stvar, jaz moram pa le ocenit, a naj ga sploh dam, a ne. Da pa bi te obsojal, ker tako čutim? Prosim lepo. Kaj ti počneš s svojim življenjem, kaj ti je sveto in kaj ni, me prav malo briga, saj je tvoje življenje, a ne.
Zdej, če boš razmišljal in želel mnenje, prou, boš že povedal, če ne, tud prou.
Imej se skrajno, Frenk
No, hvala bogu, da nisi tak bk:)))), kot je na zacetku zgledalo, ker pol ne bi mel sans zbirati strani mize … mislim, da bi pristal direktno na kavcu:))…
Tudi jaz se ne pocutim zrelega za kakrsnokoli svetovanje. To kar si ti kao poskusal se imenuje “provokativna terapija”. Razvil jo je moj soimenjak Frank Farrelly (http://www.provocativetherapy.com/). Sej obicajno celo deluje in je tudi v vsakodnevni rabi. Zal se veckrat zlorablja za manipulacije z ljudmi, predvsem mladimi(pranje mozganov).
Kar se tice zajebancije … hmmm … mogoce je, mogoce ni. Pa saj to je se najmanj pomembno. Mogoce je samo igra, ne zajebancija. Nekje sem prebral izrek: “Ne nehamo igrati, ko postanemo stari … ampak, ko se nehamo igrati, postanemo stari.” ….. Ce si se zjutraj nasmejal, je bil cilj dosezen.
No zdej pa resno. Poskusimo razmisljat malce bolj trezno. Eroticna energija v nas je primarna energija, ki vrti svet naprej. To je zame dejstvo. Ljudje se med sabo zelo razlikujemo. Tezko je vse metati v isti kos. Se rimljani so napisali : “Quod licet Iovis, non licet bovis. — “Vse kar je dovoljeno Jupitru, ni dovoljeno biku.”
Po mojem mnenju potrebujemo eroticno energijo ne samo za seks, ampak tudi za ustvarjalno delo, sport, ucenje…. vse vrste kreativnosti in umetnosti. To izpricujejo mnogi umetniki(umetnice), ki naprimer ob igranju violine dozivljajo obcutke zelo podobne orgazmicnim.
Vendar … ce je dobrega prevec na enem kupu, postane skodljivo! Ce celotno to energijo usmerimo v prevec ozko podrocje … se temu rece ODVISNOST. Lahko nas to zapelje v: seks, ljubezensko odvisnost, pretirano materinsko navezanost, odvisnost on interneta, igric, deloholistvo, hazard, pretirani sport, odvisnost od avtomobilov, fanaticna duhovnost, odvisnost od ciscenja po stanovanju …..pa se kaj … STE SE KJE NASLI? Tega je vsakodnevno VEC. S tem se srecujejo ze tudi nasi otroci. O kemicnih odvisnostih pa itak ne bi zgubljali besed.
Torej … priznal sem, da prevec te vitalne energije usmerjam v eno od odvisnosti. Sicer je prijeten obcutek … kot pri vsaki zasvojenosti in veliko odgovorov je v smislu: Ma ti samo uzivej, dokler lahko … ali pa naj vse te viske usmerim v partnerko(…pa da ona pregori:))). To so sicer najenostavnejse resitve …pointa pa nismo zadeli. Speedy mi je predlagala: “stiharco v roke!” To je resitev – samo, da ne bom postal odvisen od vrtickarstva. Spet nismo nic naredili.
Prosim, ne solite mi pameti tisti, ki ne veste o cem pisem ali pa imate tako nizek energijski nivo, da potrebujete zraven sebe vedno zveste, ljubece, enkratne, nenadomestjive …pa se kaj… partnerje (tudi otroci postanejo zrtve takih pijavk) iz katerih vsak dan crpate energijo, da sploh lahko normalno funkcionirate. Ko vira ni vec, pa se svet zrusi na glavo.
Zelim mnenja od ljudi s podobnimi izkusnjami, ki imajo viske energije … ki dajejo … in na kaksen nacin jo uspejo trezno porazdeliti … dejmo bit malce KREATIVNI! Bodimo KORISTNI!
Frenk
If A equals success, then the formula is: A=X+Y+Z. X is work. Y is play. Z is keep your mouth shut.-Albert Einstein
Pozdravljen!
Ej “dečko”, si pa malo samovšečen, a ne?
Si prepričan, da si takšne pozornosti, kot jo dobiš z “limanjem” (kakor praviš temu sam), še presneto ne želiš?
Dragi moj, praviš, da si medijsko znan? No, kako sem te pa potem zgrešila? Če praviš medijsko znan temu, da se parkrat pojaviš na straneh družabne kronike, potem si res vreden teh utrganih kavbojk in pivskega trebuščka. ;)))))
No, če že pišeš na javni forum, potem ti tudi sama odgovarjam brez slabe vesti.
Po tvojem načinu pisanja, nikakor ne morem razumeti, da ti kljub vsemu uspe xxx toliko žensk.
Mislim, da boš igranje z ognjem pustil takrat, ko bo neki ženski, nekoč in nekdaj uspelo, da jo boš na kolenih prosil za njeno ljubezen.
Prepričana sem, da bo tako. Takrat bodo njeni t n z najlepši, modrci najmehkejši, koža najbolj dišeča…..
Do takrat pa najbolje tako, kot je rekla 42na,–bodi sam in ne uničuj družine!
Vse dobro Ti želim:))))))))))!
P.S. Ne vem zakaj, ampak nekaj mi ni dalo miru. To sem ti enostavno morala napisati:)
Manja
Ajaja…Frenk…kapo dol….kar uspešno ti je uspelo razgibati tale forum, a ??:))
In …dej, malo strni svoje občutke , ki si jih dobil ob prebiranju naših odgovorov …
Lep vikend ti želim
speedy
P.S….povabilo na štihanje še vedno velja….da se meni in glisticam napasejo oči, ko bomo gledale taaakeeega Tarzana, hehe..:))))
Moram ti priznati, da je pri tebi že velik napredek to, da se zavedaš tega svojega neprijetnega nagona in sla po dobrih ženskah. Moški imate pač večjo potrebo po seksu kot ženske in nič čudnega ni da čisto obnorite ob prekrasni lepotici.
Zanima me ali imaš družino in otroke? Če imaš otroke se poskušaj ob pogledu na lepo žensko spomniti na svoje otroke in ob tem pomisliti da bi s tem ko bi šel z drugo žensko v posteljo zelo prizadel svoje otroke. Po moje jim ne bi bilo vseeno ko bi izvedeli, da je njihov očka spal z drugo žensko.
Poznam enega moškega, ki je izjavil da nikoli ne bi mogel prevarati svoje žene, saj če bi se to zgodilo ne bi mogel več pogledati otrokom v oči.
Če pa nimaš otrok in družine, poskušaj v ženski najti notranjo lepoto. Izogibaj se takih žensk, ki jim gre samo za seks, ter poišči družbo takšnih ki so za moje pojme normalne, vendar na žalost v današnji družbi čudne.