Najdi forum

Počutim se nezaželjenega, zavrnjenega, pohojenega, iskoriščenega, nesposobnega, ničvrednega,…. 1x ločen za sabo pustil dva otroka, s sedanjo partnerico imava punčko staro skoraj 3 leta, ter njeno hčerko iz prvega zakona. Doma nimam nobene besede, karkoli rečem me partnerica vedno ustavi in mi ne pusti biti oče. Temu pravim da ima vedno pokrov nad mano in se me resnično nikoli nič ne upošteva. Tudi obe punci že kažeta to in občutim da sem v njihovih očeh ničvreden izmeček.

Ker imam vsega skupaj dovolj, že približno 3 mesece iščem način kako najhitreje in brez bolečin končat moje življenje. O mojih namenih odkrito govorim s sodelavci, šefom v službi, doma to jasno povem partnerici ter obema puncama vsaj 3 do 4x tedensko povem, da kmalu očija več ne bo. A glej ga no zlomka komurkoli povem o mojem namenu in o čem razmišljam se vsi samo nasmejijo. Postalo mi je vseeno za službo, ljudi, moje otroke, moje zdravje (začel sem vsak dan po malo piti, razmišljam tudi o moji stari navadi heroinu, ki bi bila še najlepša in najlažja pot do smrti) dejansko mi je vseeno za vse in vseeno mi je kaj bom s svojim dejanjem povzročil svoji družini, otrokom in znancem.

 

Se opravičujem za napisano. Ne pričakujrm nič od nobenega. Samo moral sem nekam zlit to. Lepo bodite. Jst pa iščem naprej možnosti, da končam svoje življenje.

Spoštovani Neviden37,

 

vsekakor je nujno, da si čimprej oziroma takoj poiščete pomoč. Pa ne pomoč, da najdete možnost končati svoje življenje, ampak pomoč, da življenje zaživite. Kajti smrt bo prišla sama, za vse nas in zagotovo. Hudo mi je, ko pravite, da vas okolica ne jemlje resno in ste na nek način nevidni in neslišni. Prav zato svetujem. da poiščete pomoč strokovnjaka. Nekaj povezav:
SOS

https://www.nijz.si/sl/publikacije/kam-po-pomoc-v-stiski

https://www.psih-klinika.si/koristne-informacije/klic-v-dusevni-stiski/

https://www.mojpsihoterapevt.si/clanek/Kontakti-za-pomoc-v-dusevni-stiski/id/200

Javite se še in povejte kako vam gredo nadaljnji koraki!

pozdrav, Bernarda

 

New Report

Close