Najdi forum

obseg pasu

Ker imam težave z obliko postave, prosim za kak nasvet. Menda obstajata dve obliki – oblika hruške ( ženske ) in oblika jabolka ( moški ). Čeprav sem suha ( 162cm, 52 kg ), imam vitke noge, vitke boke…s postavo nisem zadovoljna – v pasu me je namreč preveč. Bolj kot hruški sem podobna jabolku. Po drugem porodu imam enako težo kot pred otroci – postava enaka, razen v pasu, tam sem pridobila nekaj cm. Kako naj zmanjšam obseg pasu ?

Hvala za odgovor, Maša

Pozdravljena Maša!
Nosečnost in poporodni problemi s telesom…Daleč je že to za menoj, vendar vem, kako težko je bilo spet na telesno obliko, ki sem jo imela pred tem.
Ginekolog mi je svetoval, da stiskam trebušne mišice kadar se le spomnim. Seveda sem delala trebušnjake, vendar sem v službi le taežko počela kaj takega in sem začela stiskati trebušne mišice kjerkoli sem se le spomnila(to pa je bilo kar pogosto čez dan).
Povem ti, da mi je pomagalo in tudi tisti del, kjer mi je trebušček kar “visel”sem lepo poravnala. To mi je najbolj uspelo po drugem otroku(izgleda, da sem inela večji motiv).
Uspešno stiskanje in poizkusi še kakšne vaje(imam svoje vaje in če hočeš ti jih pošljem na mail).

Ciao, Andreja

sem kar jem

Res bi bila hvaležna za tak mail, ki bi mi pomagal preoblikovati postavo, ha,ha!

Zanima me le, če bodo te vaje pomagale tudi meni – kot sem napisala sem bolj ” ravna” in nimam tipične hruškaste postave ( včasih so rekli : “spredaj ploh, zadaj dila 🙂 ).

Prosim, če vaje pošlješ na mail: [email protected], pa bomo poskusili.

Hvala, bom poročala o uspehu. Maša

Dobila sem mail, hvala lepa.

New Report

Close