Najdi forum

obsedena z suhicami?

No naj vam zaupam moj problem!
Že dolgo časa sem obsedena z suhimi manikenkami z televizijskih zaslonov. Vesno sem strmela k “idelani” postavi z Revij in Televizije. velika sem 179 cm in imam okoli 66kg. Vsi mi pravijo da imam lepo postavo, ampak sama z tem sploh nisem zadovoljna. Včasih gledam televizijo, in vidim suha dekleta in mi gre na bruganje ko sama sebe pogledam v ogledalo. Ne upam obleči hlač ki imajo močnejšo elastiko pri bokih, da se nebi videlo kaj kako mi stiska maščobno na trebuhu. Čez dan nič ne jem ( mislim si kako bom tako zmeraj, in da najraje ne bi jedla) potem pa se zvečer nabašem do onemoglosti. To se dogaja že približno 3 leta. Naj šepovem to da nikoli nisem bruhala, sem pa bila v OŠ kdaj čisto na koncu in sem se spravla na wc ampak nikoli nisem mogla. Kaj naj naredim da si bom vsaj malo všeč? Namreč najdem vsako napako na sebi ki je v bistvu sploh ni, ali je drugi nikoli nebi opazili.
Prosim za kak nasvet..
obupana 🙁

Draga obupana,
to, kar opisujete, najverjetneje govori, da bolujete za eno vrsto motnje hranjenja. Iz vasega pisma razbiram, da se borite s pretirano obremenjenostjo in nezadovoljstvom s sabo in da si zelite pomoci. Morda vam bo v pomoc, ce se obrnete na katero od skupin za pomoc osebam z motnjami hranjenja, ali na Zensko svetovalnico na Miklosicevi ali na Muzo, v Kazini, v Ljubljani.

m Anderluh

obupana, pisi mi!

poznam….lahko ti pošljem svojo sliko pa boš videla, kaj pomeni biti debel. Ti bo samozavest kaj hitro poskočila.
Si pa dobrodošla da se mi oglasiš na mail
[email protected] !!!

New Report

Close