Obrezani2
To da je ženskam vedo bolj všeč, da so moški obrezani, se mi zdi, da je to neka modna muha in ženska, ker je pač že naveličana klasičnega seksa, si želi poskusit nekaj novega.
Po mojev v seksu ni razlike, če je obrezan ali pa če ni.
Lahko pa ženske poveste v čem opazite razliko.
Zakaj vsi pravite, da je bolj higijensko, potem bi morale ženske biti tudi obrezane, da bi bilo bolj higijensko.
Ti časi so mimo. Včasih je bilo verjetno res bolj higijensko, ker še niso poznali tušev, in je bila verjetno osebna higijena na psu. Zdaj pa ko so tuši v vsaki hiši (govorim za civiliziran svet) in če redno vzdržuješ osebno higijeno, pa je vseeno če je obrezan ali pa ne.Esy je pisal/pisala:
To, da se dobr sexa z obrezanim sem preizkusla, mislim pa,
da bi blo čist z naravnim tud dobr…
ne, pri tej zadevi pa ne bi bla nič zbirčna…
lp
malina
Mislim, da malo pretiravate, za ženske občutke res ne more biti nič drugače, razen vizuelnega učinka…
…..obrezan al pa neobrezan kokrkol že….čeprov sm že slišala ženske, da je hudo z obrezanim….sej pravm, osebno ne vem….
….glede mati narave pa tko……je nas ženske lih tko naredila s kocinam po nogah pa tko naprej….pa vsakič, k se ta tema pojav…ne opažam, da bi bli fantje zadovoljni s tem, da bi vaše deklce k srnce okol hodile……
lp
hehe ikzekli….. mene samo skrbi, da ne bodo na koncu postali popularni ODREZANI :)))
lp ajs
Obrezani postanejo zaradi preozke kožice, ki ne gre preko glavice. Vsekakor tudi zaradi verskih razlogov. Kot sem prebral iz nekaj sporočil je ena uporabnica rekla, bljak, da ima raje natur varianto, druga, da ga tako lahko “zdrka”. Malo popravkov. “Zdrkaš” lahko tudi obrezanega in to brez problema, obrezan je veliko bolj higijenski kot neobrezan. Bljak ga je dati v usta , še posebej, če ne veš kaj se pod kožico nabira. Recimo, da je šel ravno na stranišče orinirat in ga ni opral že tri dni, ti ga pa daš v usta. Temu bi jaz rekel bljak. Dame in fantje, obrezan ali neobrezan, važna je higijena, če je pa je nujno za poseg, je pač poseg nujen, kompleksov ne sme biti, ker ni zaradi tega nič drugačen, samo kožice imajo neobrezani več in seveda lažje lujajo bolj naravnost. Sex pa zaradi te razlike ni nič moteč ne bolj drugačen. Drugače alhko pa opravite tudi z prsti.
dr.Franci Zabregar univ. dipl. psih.
Točno tak je Since! Tam majo itak cela gibanja za prepoved tega, ker s tem “pohabljajo” otroke. Ta poseg bi se naj izvrševal samo v nujnih za zdravje škodljivih primerih.
Moj nima obrezanega. Obrezanega tud nikoli nisem videla, tako da ne bi vedla povedat.
Če ma take tanke nogice ko srnica, me sploh nebi motlo :)))
Pozdravljeni!
Se popolnoma strinjam z vašo izjavo!!!
Nekateri mislijo, da je to samo modna muha, vera žal ni vedno tako (so tudi zdravstveni razlogi)
P.S. Najboljša izjava TIČ JE TIČ (katastrofa)
Ciao
Do kod pa potem pride tista (preostala) kožica (pri obrezanih) – ne znan si točno predstvaljat – a do začetka glavice ali kako? Ali pa se ne vidi, kje je konec preostale kožice?
jaz sem tudi. Pa ne iz verskih razlogov. Ko sem bil star 7 let, sem enkrat moral vstati zgodaj zjutraj in se z očetom odpeljati z avtobusom v Ljubljano. Spomnim se čakalnice, potem kako so mi dali tisto smrdljivo narkozo na obraz, potem sva šla na avtobus in doma: kriza. Vse se mi je prijelo, živa rana, bolelo, ko so mi vlekli tiste gaze dol. Potem sem en teden ležal nag, z dvignjeno rjuho. Takrat mi je tudi prvič stopil in sem poklical starša. Nihče mi ni nič razložil, kaj to pomeni. Niti kasneje :)) Ne vem, do katerega razreda nisem vedel, za kaj se to lahko tudi uporablja.
Ko sem prišel v šolo, so že vsi vedeli in se mi smejali. Nisem se počutil ravno dobro in še danes imam malo kompleksa zaradi tega.
Sedaj smo to naredili tudi sinu, ker je imel resne težave pri lulanju. Lulček se mu je kar napihil. K sreči pa jo je onesel precej bolje, manj bolečin in v nekaj dneh je bil popolnoma dober.
Pri obrezovanju imaš dva načina
Pri prvem se začetek kožice vidi na začetku glavice, pri drugem pa se ne vidi kožice, ker jo popolnoma odrežejo.
Še danes zakompleksan???!!!?? No, meni so vsekakor bolj všeč obrezani….da se vidi glavica, saj glavica je tisto najlepše…mmm…..vsaj zame.
Nisem še imela izkušenj z obrezanimi. Pa niti mi niso všeč.
ŽIVJO
JAS PODOBEN PROBLEM KAKOR SI GA IMEL TI
ZATO ME ZANIMA ,KAM SI MOGEL ITI ,DA SO TE NAPOTILI KIRURGU,ALI JE PO POSEGU KAJ BOLELO,KOLIKO ČASA SI BIL V BOLNICI,ALI MORAŠ POSEG PLAČATI,IN PO KOLIKO ČASA MORA PRETEČI DA LAHKO SPET SEKSAŠ.
ADIJO IN LEP POZDRAV
Moj je obrezan in izgleda perfektno.
Ciao!
Jaz sem najprej šel v Murgle-privat urolog. Rekel je da je potrebno opraviti poseg. Cena tega posega je cca 80.000 SIT.
Lahko greš tudi po napotnico k tvojemu zdravniku, ki te pošlje na POLIKLINIKO. Problem na POL. je da je potrebno za pregled čakati od 6-12 mesecev, potem pa še na poseg od 6-12 mesecev, če pa imaš velike probleme te lahko naročijo prej. To je NORO, da čakaš 2 leti. Jaz sem bil naročen v 2 tednih (preko vez), če jih nimaš bo kar težko.
Pri operaciji ne čutiš nič. Malce boli na koncu (ko ti vse zašijejo)
Poseg traja cca 25 minut. Domov greš takoj po operaciji.
Spolnih odnosov ne moreš imeti cca 2 meseca. Jaz sem imel operacijo pred 25 dnevi in imam še vedno polovico šivov.
L.P.
Če te še kaj zanima me vprašaj
hehe jaja ti se kr tolaž:) a veš da taki ki se sami hvalijo….
Forum je zaprt za komentiranje.