obrezan vs. neobrezan…zenske ste cudne ;)
Ok, stvar je naslednja. Na forumih (pa ne samo tem) je moc zasledit zenske, ki trdijo, da se obrezan cuti drugace kot neobrezan. To mi gre kar malo na zivce, zato sem odprl to temo.
Sprasujem pa vas naslednje naslednje:
Recimo, da vam zvezem oci in vas peljem v sobo, kjer vas caka en tip s katerim potem sexata. To ponavljamo 10 dni. Torej smo dali skozi 10 tipov. Nekateri so bli obrezani, drugi ne.
Zenske, ki trdite, da se obrezan cuti drugace, bi torej med temi 10-imi prepoznale, kateri so meli obrezanega? Heh, zelo mocno dvomim :). Zraven tega sem preprican, da vsakega cutite drugace, podobno kot se nobeden ne poljublja enako kot kdo drug. Kako torej locite moske v dve kategoriji, glede na obrezanost? Al se tu samo nekaj sprenevedate na forumu? 😉
Ajde, zdaj pa argumentirani odgovori prosim.
lp muteman
js bi ti z veseljem razložila, če bi poznala razliko… pa zdaj še nism naletela na obrezanga tipa. a ni to bolj kot ne redko0st v sloveniji???
lp od ene, ki ji je čist vseen
Men so obrezani boljši. Pa ne zato, ker drugače čutiš, ko je notr… to nisem nikol rekla,…. drugač čutiš, ko… hmm… no, ko ga imaš v ustih…je bolj užitek:) pa še lepše zgleda – to je to.
lp
Če ne pa vaginalno ni prav nobene razlike… vsaj kar se obrezanosti tiče…pomembnejša je velikost..
Po moje se o obrezanosti in neobrezanosti ter občutkih z njimi, debatira samo zato, ker pač drugega nimajo za počet! Navsezadnje je čist vseen al je al pa ni obrezan! Važno je, da se uživa! Pa ne more nobeden rečt, da zaradi obrezanosti ali neobrezanosti ne more doživet orgazma oz., da žensko ne more zadovoljiti! Torej, ne se sekirat zaradi takih butastih debat!
lp
To jaz tud pravim, zato mi pa grejo na zivce izjave, da so z obrezanim boljsi obcutki…ker je slucajno mela kira enega z obrezanim in je bil boljsi v postli :). Seveda ne pricakujem, da bo katera argumentirano odgovorila na vprasanje :).
lp muteman
Sej te nisem nicesar obtozo ajda, zakaj se branis z “to nisem nikol rekla”? 🙂 Sicer si pa nakazala odgovor na to zadevo. Nekaterim je lepse za pogledat obrezanega, ampak jim je tezko priznat, da je to neke vrste fetis ( kot recimo 25 centimeterski zgleda kul:) ) pa pac recejo, da je boljsi obcutek pri sami penetraciji :). Hm, khm, bom raje nehal bluzit…
lp muteman
ma ja… js ze ne bi vedla. mam izkusnje z obojimi. sej gotov sm tok blesova, ampak men se tut tko.. vizuelno ne zdi tolk drugac. sploh ne vidm ce zares ne pogledam..
Caubau
Huh, glede na to razpravo, še kmalu ne bom več vedela kaj pomeni obrezan. Sicer nimam prakse z obrezanimi, sam ne vem, kako je lahko kvaliteta sexa odvisna od tega al kožica je, al je ni?! No, kot sem rekla, teoretično razmišljanje.
ženske naj bodo raje vesele,da ga sploh dobijo
Se strinjam z ajdo…sej ne gre zato da bi bil sam sex boljši, ali bi se drugač čutu kot zdej nekateri mislite…kvaliteta res nima veze s kožico, ampak je to nekak tko kot mate eni tipi rajš velke joškice, eni pa manjše :))) Eni radi gnetete v dlani, spet drugi se radi zakopljete med bujno oprsje….Tako je isto pri obrezanem…osebno mi je lepši občutek ko ga primeš v roko, ker je bolj občutljiv na dotike…še lepš je ko ga daš u usto in nima “odvečne” kožice…res kot sladoled :)))
Fetiš?!? Ne, samo preference.
Ja sej kvaliteta sexa ne more bit odvisna od tega. 🙂
Blondy, ajda in tiste ki ne razumete poante :). Ni vprasanje kaj je kateri lepse. Seveda se mnenja glede lepote razlikujejo, zato pa tega tudi nisem vprasal, ker vem, da bodo odgovori razlicni. Jaz sem vprasal o samem sexu. To pa zato, ker sem ze na vec forumih zasledil, da se pojavijo nekatere, ki trdijo, da je sex z obrezanim boljsi. To seveda ne verjamem, zato sem to temo tudi postavil, da vidim, ce se bo katera opogumla in argumetrirala te izjave. Ocitno ne… 🙂
lp muteman
muteman sej smo odgovorile…če mal med vrsticami bereš smo rekle da ni kakšne hudo opazne razlike :))) Tko da vsaj zase lahk rečem da nevem če bi opazla razliko z zatisnjenimi očmi, če ga ne bi prej imela v roki :)))
NI RES, DA JE ZA SEX BOLJŠI OBREZAN, MENI JE BOLJŠI TAK, KOT GA JE DALA NARAVA, POSEBNO SE ČUTI RAZLIKA PRI DRKANJU.
Drugače pa me tudi ne bi zelo motilo, če bi imel obrezanega.
Obrezanost nikakor ne more biti merilo za kvaliteto sexa…..vse je odvisno od tehnike, iznajdljivosti, strasti,…in se bi lahko nastevala…..
Ce vzamemo enega moskega, ki je neobrezan, pa bi sexal z isto zensko, nato pa bi se isti moski dal obrezati in spet sexal z isto zensko….prepricana sem, da bi bilo zanjo enako…..
Zato tiste, ki pravijo, da se drugace cuti, oz., da jim je z obrezanim boljse, govori v prazno in naivno!
lp
…hoj…
običajno ne odgovarjam…tokrat pa moram nekaj dodat…
ok, sem imela možnost preizkusit obe različici…neobrezanega in obrezanega…najbolj noro je da je to moj mož, ki je imel pred letom dni poseg…zaradi zdravstvenih problemov…torej, prej je bil neobrezan, zdaj pa je obrezan…
Sicer je to mnenje vsake posameznice…ampak moja izkušnja je…da je sex z njim sedaj veliko boljši….nekako boljši feeling mi je.
No samo moje mnenje…ker pač imam možnost komentiranja….mogoče še tole…če bi mi mož rekel, da ga je možno povrniti v stanje pred operacijo…ga na noben način ne bi hotela!….
Ok…se vdam!!!!
:-)))))) Sam, da je boljse!!!!
Glavn da je tič :))
Predvsem da je funkcioanlen tic :).
Forum je zaprt za komentiranje.