obrezan penis
Kakšna je razlika med obrezanim in neobrezanih?
s kožico je lažje drkašt lepše zgleda
Pa dragi fantje ko bote večji ne svojih otrok obrezat k eni mislite da je to bolše pa če bi bilo res bolše mi se otrok rodil brez kožice ne mu oduzet tistega kar mu je bilo dano in s kožico se veliko bolje uživa pri seksu pa k boste mel otroke (fantka) mu stalno pri tuširanju kožico povlečte gor in tako se bo tudi on navadu lp
Ne razumem zakaj bi ga sploh kazal!? Saj ni razstavni eksponant
ja zanjih je zgleda pust jim nej delajo kar hočjo kidi so še
Jst bi na tvojem mestu pokazal,tut kle če blo treba,pa mam tut obrezanga pa sem vesel da ga mam.
Mene pa zanima, kako to da imam obrezan penis, pa si ga nikoli nisem dal obrezati?
Je to mozno?
A da bi se pa to zgodilo recimo od prevec masturbiranja pa ni mozno?
Ko sm bil manjsi nisem imel obrezanega? Se mi pojavi velikokrat da imam kozco do ene pol glave penisa vcasih tudi se bolj nazaj? Se steje to pod obrezanega al ne?
Kakoto: ce res nikoli nisi bil obrezan in veliko mastrubiras se ti je najbrz kozica na notr zavihala. Seveda to ni nic narobe saj jo lahko sam povrnes u prvotno stanje
Men so obrezal tm 6/7letih sm ful zadovolen
A ves da je pri meni isto. Nikoli nisem bil obrezan, imam pa zelo kratko kozico, ko je mehek (brez sile) pride do najvec polovice glavice, no ce kozico potegnem nad glavico jo za malenkost pokrije, je pa vecino casa kar v celoti pod glavico. Ko pa je trd lahko kozico premikam samo v delu od zacetka kocice (kake 2cm pod glavico) do zacetka glavice. Penis ima v vsakem primeru vec kozice kot obrezani na slikah…. Spomnim se da ko sem bil mlajsi sem imel kozico zleplje na glavico, sele ko sem pricel drkat (dosti) se je ta odlepila od glavise. Pred casem sem malo raziskoval kaj je to, da izgleda kot “na pol obrezan” pa odgovora nisem nasel….. Morda kdo ve kaj o tem….
Forum je zaprt za komentiranje.