Najdi forum

Hy!

Še nikoli nisem z nobeno seksal, vendar upam, da bom,kmalu, saj se z nadzvočno hitrostjo bližam osemnajstim, pa še punco sem dobil. Zanima me, kaj si ženske mislijo, ko zagledajo obrezanega, mislim, jim je grd ali kaj pa vem, kaj se vam lahko mota po glavi? Bolj da se prej pripravim, ko da doživim kak šok.

Ikar

Moj tip ima obrezanega. OK, ni isto kot neobrezan, predvsem je nekako bolj “razgaljen” (mu je nerodno na nudisticni plazi, recimo), ampak meni se zdi lep in mi je vsec tak, kot je! Da ne omenjam tega, da je higiena ful boljsa. In da je rak penisa manj pogost pri obrezanih. Ne obremenjuj se!

Meni so obrezani veliko lepši.

Moj tip ma tud obrezanga .. je sicer prvi,ki sem ga sploh videla v živo .. no ne čist prvi amapk recimo prvi ki sem si ga lahko bolj od blizu pogledala .. ampak če primerjam z tistimi na TV ki imajo neobrezanga mi je obrezan velik bolši .. bolš zgleda ! tko da ne sekiraj se .. pa tudi slišala sem da je bolš če je tip obrezan ker neki glavca ni tok občutljiva in tipu ne pride tok hitr ! dlje časa zdrži kar je pa kar fejst pomembno pri puncah ker me rabimo malo več časa do orgazma :))

Upam da sem ti kaj pomagala !

Ali je možno da ima človek obrezanega pa tega spoh ne ve. Mislim, kako veš da imaš obrezanega ali je sploh kaj kožice. Jaz imam namreč glavico praktično ves čas zunaj (razen v ekstremnih primerih) vendar pa nič ne vem o tem, da bi me kdaj obrezali. Obstaja kakšna slika kje na netu?

Ja!!! Jest tut nč ne vem o tem, da bi me kej obrezval! Vem sam to, da so mi, ko sem bil majhen možic, potegnili kožco nazaj …

Princ

Obrezovanje temelji na verskem prepričanje( ne pri nas) ali pa iz zdravstvenih ali estetskih razlogov. Gre za odstranitev prepucija(kožice), ki ovira sečni tok. Torej če nimate kožice, so vas dali še kot dojenčke obrezat.

Maša

men tut, pa mi ne gleda ves cas ven :). Tako da ce ves cas gleda ven moras biti 100% obrezan, ali pa mas kako napako, da ti je prekratka zrasla.

sicer sem se pa o tem ze tut jaz spraseval kako in kaj…in sem prisel do tega zaklucka…mogoce bi blo dober kakega strokovnjaka o tem povprasat…

Ja kožco mam, sam je krajša in mi glavca vn gleda 🙂 Sm mal prašu doma, pa so rekl, da “bohvar” da bi me na kšno obrezovanje dal 🙂 razen tega, da so mi jo nazaj potegnil ni blo nič in to je kao zadost. Ker drgač bi imel bolj težko spolne odnose, če bi bila kožca na glavco pritrjena (zarascena).

IMHO
Princ

Aja še to no … če primerjam to s kšnnimi lulčki v filmih in revijah, so taki tam skoraj vsi (glavca vn gleda) – a so to obrezani pol??
Tistga k mu kožca čez gleda, pa se valda takoj opaz.

Royal

Ni nujno. Lahko pri tebi vseeno obstaja fimoza (da kozica zazema glavo penisa), ampak ni tako izrazita in ti ne povzroca tezav. Mislim, da bo najbolje, da “predas zadevo” zdravniku, ki bo to ocenil!

Forum je zaprt za komentiranje.

Chat

New Report

Close