Najdi forum

Situacija. Nova punca od najboljsega prijatelja od mojega moza, je pred kratkim omenila prijatelju, da ne razume zakaj se je moj moz odlocil zame in je z mano. Po njenem mnenju je moj moz veliko predober zame. Ta najboljsi prijatelj je to rekel mojemu mozu, ta pa meni. Na zacetku sma se malo nasmejala na temo. Nisem zakompleksana in imam dovolj samozavesti. V zadnjem casu, vsakic ko se moj moz dobi z prijateljem, pride ona nenapovedano zraven. Na zacetku me ni motilo, je pa res da sem sedaj v 6 mesecu nosecnosti, in mi hormoni delajo na polno. In sedaj me zacenja motit, da ce se dobivata onadva, pride tudi ona zraven. Prosim, povejte mi ce delam slona in muhe. Hvala

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

tale prijatelj od tvojega je čuden, če je šel svojemu frendu razlagat, kaj se pogovarja s svojo punco. Tvoj pa še bolj, če je še šel tebi take kvasit.
Edino razlago vidim, da je tvojemu tale tanova punca všeč.

Bolj verjetno je, da je ta prijatelj potencialni rogonosec, bo že prej da je njen mož všeč prijateljev punci. Danes ta, jutri drugi dokler mu ne natakne rogov.

simpl …. ona bi ga rada nataknila ….. in če bo stanje trajalo , ji bo uspelo …

Tudi Grašo se je družil z hčerko najboljšega kolega in kje je sedaj Danijela? Verjetno je tudi se lepo nastavljala, da je zanosila in jo izrinila od Graša ….

če pa ti nisi za swingerske igre, oni se imajo pa lepo

Pa menda ja ne misli, da je ona dovolj dobra zanj? To so take kuzlice, ki mislijo samo nase.. Tudi sama sem imela tako “najboljšo” prijateljico.. Par let se je ponujala mojemu- ko me ni bilo zraven..na koncu je klonil.. Še sreča! Ker si niti v sanjah nisem predstavljala, kake golazni imam okrog sebe.. No, naredila čistko.Ostali ljudje, ki so vredni. Začela novo življenje, sem srečna..onadva pa..bivši me še vedno išče.. ne bom izgubljala besed..

Ne bo se dobro končalo.

Če obrekuje tebe potem tudi koga drugega. To je kršitev božje zapovedi.

Sprintaj ji 10 zapovedi, pojdi do nje in jo klofni po šnaucu. Potem se bodo moški posortirali. Tvoj bo zaščitil tebe. Prijatelj se bo pa odločil koga, ali MORALO in BOŽJO SODBO ali svojo malo pametno ženšče ki ga bo spravila v grob. in vsem povej da je Bog na tvoji strani. Amen

 

Najnolj točen odgovor. Končno nekdo, ki ve za kaj je bilo sveto pismo napisano

New Report

Close