Najdi forum

Prosim vse starejse gospe (cez 50), ce mi poveste katero kremo za obraz (proti gubam) uporabljate in kako ste zadovoljne. Hvala

Nisem še čez, ampak kreme me, jasno, tudi zanimajo.

Toda – nedavno nazaj sem brala izsledke raziskave petih najdražjih krem proti gubam pri nas. Vse so sicer vlažile kožo, ampak rezultatov zglajenih gub pa niso zasledili niti v enem primeru. Enako je bilo z losioni proti izpadanju las.

Sicer pa sem jaz kar zadovoljna z Vichy – malo jih menjavam, da se koža preveč ne navadi na eno samo kremo.

Dobro izbiro ti želim!

Hvala

Dolgo sem uporabljala Vichy za obcutljivo kozo in bila zadovoljna.Sedaj pa uporabljam ze dve leti Guerlain–program ISSIMA in sem se bolj zadovoljna.Sicer ne bo odpravilo gub,obcutek na kozi je prijeten.Imam zelo suho in obcutljivo kozo.Ne boj se gub,te so od smeha in zivljenja.Pozdrav.

Ulmi,

kje lahko dobim omenjene kreme( ISSIMA)?

Dolga leta sem uporabljala kremo Avon zdi pa se mi,da se je koža preveč navadila nanjo.

Hvala

Lep vecerni pozdrav!
Ker zivim v Kopru,,jo kupim v Guerlenovi parfumeriji,imajo pa jo tudi pri Muller.
To je drazja krema,se pa splaca.Porabi se zelo malo.Meni tudi Vichy ni bil dovolj za moja leta.Prodajalka je zelo prijazna,imjo veliko vzorckov za poskus in me redno povabijo tudi na strokovne demonstracije.Uporabljam tri proizvode Issima:
super aquaserm ,dnevno kremo in nocno kremo.
Sicer bos videla,kaj ti bodo svetovali,ker imajo vse mogoce.Jaz sem zadnji nakup dobila darilo za Novo leto.Ce si iz Ljubljane,mislim ,da jo bos dobila.Lep izbor in sporoci se kaj. Primorski CIAO!

Najlepsa hvala in tudi vam lep pozdrav iz Ljubljane

Ulmi,

hvala.Ob prvi priliki jo bom kupila in poročala.

Lp

New Report

Close