Najdi forum

Obnova parketa – pomoč?

Pred kratkim smo prenovili stari parket. Takoj smo opazili da so mali kamenčki pod lakom, mehurčki laka so popokani, danes pa mi je nekaj padlo in takoj se pozna luknja. Parket je star in trpežen, vem da je sam parket v redu, reklamacije nismo uveljavljali ker smo mislili da je to normalno, sedaj pa opažam da je verjetno slab izvajalec in slab lak.
Tisti ki se s tem ukvarjate prosim če mi lahko poveste ali je pri prenovi zelo starega parketa to normalno (kamenčki na tleh (je to samo malomarnost delavca ali se to dogaja), mehurčki laka, občutljivost parketa – prej parket ni bi nič občutljiv, sedaj pa luknje). Ali lahko sploh to reklamiram?
Lak je bil poliuretanski.
Hvala

mozakar ki vam je to izvedel je to naredil zelo nestrokovno in na hitro ne da bi dobro posesal in pocistil tla tako da je cez smeti prelakiral oz-ste morda imeli kaj odprto da je prepih prinesel prah na lak ce bi prelakiral trikrat kot pravi mojstri delajo postopk traja 3dni nebi smeu lak pokat pa ce ni na bazi vode.

Mi lahko še to odgovorite, malo se poznajo krogi/črte od brušenja (pod lakom) je to normalno pri starem parketu? Ali bi moralo biti čisto gladko brez črt – nekaj črt je zaradi prej poškodovanega parketa ostalo, to mi je znano, ampak ali bi moralo biti po brušenje ves ostal parket čisto gladek brez krogov in črt?
Hvala.

saj bi moral stare napake luknje in take stvari prej pokitati starih napak se apsolutno nebi smelo poznati ce je delal kot je treba-pri vas to ni blo izvedeno stokovno sorry. halo kje najdete take majstre.

ce boste potrebovali slikopleskarja verjemte delo opravim kvalitetno in cenovno ugodno se priporocam.

lp emil

New Report

Close