obnova hiše
podedovala sva 30 let staro hišo dokaj vzdezevano ker je skoz nekdo zivel v njej. seveda pa so nekatere stvari dotrajane in nekatre bi bilo potrebno prenoviti. glede na to da imav ze otroka in sluzbo nama ne bo zneslo vsega narediti sama. ali mi lahko svetujete na koga naj se obrnem za dela od ometov, do polaganja tlakovcev, menjava oken….ali je kaka firma ki vse to naredi …na tem sem zelo nevešča. vsaka pomoč bo dobrodošla. smo pa iz kranja
lp
Vprašanje je zastavljeno precej na široko. Mislim, da ni podjetje, ki se ukvarja s celotno obnovo hiše, ki ne bi bilo drago, saj to hkrati pomeni, da ima izvajalec del podizvajalce in to stvar precej podraži. Mislim, da bo ceneje, da si sama organizirata delavce (zidarja, električarja, vodovodarja …). Bosta pa se mogla gotovo malo žrtvovati za vse to, če bosta hotela kaj imeti, razen seveda, če je denarja dovolj pri hiši. Rešitev je morda, da najdete osebo, ki bi lahko bila nadzorna oseba pri delih (morda kak sorodnik). Sicer pa lahko pozabita na to, da bosta hodila normalno v službo in da bodo tekla dela kot po masli. Vse bosta mogla podrediti gradnji ali obnovi, sicer bosta plačala veliko, imela kar nekaj malomarnosti in še kaj
Veliko sreče,
Sade
Žal nisem s Kranjskega konca.
Naj se oglasijo tisti, ki tam koga poznajo. Lahko pa vam mi posredujemo številko zidarja iz Notranjskega konca, s katerim smo zelo zadovoljni. Pravkar nam adaptira stanovanje. Prevzame pa le manjše stvari, torej bolj adaptacije in zaseden je za circa dva meseca. Štev. dobite na mojem zasebnem mailu.
Lp
S.
Imamo spletno stran, ki pa je trenutno v obdelavi
Lep pozdrav
S.O.S Klub
Ljubljana