Obnašanje v družbi kjer je prisoten ex partner
Pozdrvaljeni.
Ker si sam ne znam razložiti stvari prosim za pomoč. Z dekletom sva se pred kratkim razšla brez “realnega” vzroka.. Še vedno se slišiva po telefonu in tudi vidiva se večkrat. Ko pa enega ali drugega doleti nekakšna kriza se med seboj tudi objameva in poljubiva (na lička).. Ker mi je dekle povedalo, da se je nekako ohladila do mene (ampak ne ve zakaj), da rabi nek čas itd.. jo nekako moti če se poljubiva na usta kot sva to pred kakšnim mesecem z užitkom počela.
Vem da je nekakšno obdobje, ko se bova morda ohladila en do drugega, vendar vedno ko sva v družbi skupaj s kolegi si ne morem priznati – sprejeti, da sva šla narazen, saj nekega vzroka ki bi ga vedel ga ni bilo.. Zato sem večkrat tako slabe volje, da praktično le ždim… Postal sem čisto depresiven, žalosten in celo shujšal sem za kakšne 3 kg…V službi sem čisto zamorjen in najraje bi nekam šel, ampak ne vem kam.. ne morem se umiriti – pomiriti…
Kako naj se obnašam v družbi ko jo vidim zraven sebe, ko bi ji rad ljubezen iskazal, jo stisnil, poljubil.. Kako si razložiti ko neko osebo ljubiš in ji hočeš vse naj ona pa tega ne sprejema oziroma ne dobiš povratne informacije..
V drugih primerih pa njo popade nekaksna slaba volja… in se mi opravicuje da pac sem vredu in full dober in vse naj…
Zivljenje se mi je cisto obrnilo ker enostavno ne vem vec kaj je.. tudi ce se pogovarjam pride do tega, da joce ona ali pa jaz… Pogovori med nami ne vsebujejo ocitanj niti slabih trenutkov….
Kako naj sprejmem tako osebo, kako naj ji dokazem da mi je le ona vse?
Kako si razloziti primer, da se ona v okolici dela mocno v resnici pa je cisto sibka, tako sibka, da jo lahko streš že z besedo…
Kaj lahko pricakujem če prideva spet skupaj?
hvala
Spoštovani Marko!
Ne da bi se zavedali tega, počnete nasilje. Od svojega bivšega dekleta zahtevate, da vam z besedami pove nekaj, o čemer je težko govoriti, to namreč, da je med vama konec. Njene posredne govorice vedenja niste sposobni razumeti in iluzionarno vztrajate pri želji, da bi ponovno vzpostavili neko davno minulo stanje. Ne trpite toliko zaradi odnosa bivšega dekleto da vas, ampak zato, ker se vam ena izmed želja v življenju ni izpolnila. Vsaka izguba je seveda čustveno breme in s tem se boste pač morali sprijazniti, poskus, da bi jo ob srečanju spet začeli stiskati in poljubljati pa bi obrodil ravno nasproten učinek, delovali bi kot trmasti otrok, ki na vsak način hoče priti do igrače. V bistvu se ne sovražita in tako obstaja možnost, da bosta čez čas še dobra prijatelja, tudi če bosta imela vsak svojo zvezo.