Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Jaz sem bila v LJ 3x v postopku, nisem prisla niti do zarodka. Nato sem sla v MB kjer sem pridelala kar lepo stevilo zarodkov 7 ( glede na to da v LJ nisem nobenega).
samoplačnisko pa sem bila v Dravljah, pri Dr. Ursuli Res (hčerka dr. Reša).jo priporočam. Cena je bila 2.000€. odvisno od količine zdravil. Moja kolegica je dala letos spomladi 2.100€.

upam da bo kaj v pomoč. Lp Kastina

Mam podobno izkušnjo sam da sm Js sm dala prve 3 postopke čez v dravljah…vedno 5 celic 2 zarodka…na gklj prvi postopek 9 celic 6 blastocist? visoke doze inekcij imam(300) tko da me največ stanejo inekcije…to se mi dopade v postojni da je pac vse v kompletu neglede na porabo inekcij…tud maribor sm mela v mislih sam me zamori že k pomislm da bi se mogla vozt 200km do tja? pa še postojna ma zdej ta najnovejši laboratori mogoče so kej bl napredne naprave zmrzovalniki in to..?(sam razmišlam)…?

@Anonimno 6956 hvala.

Saj pravim, jaz iskreno priporočam, kar se tiče osebja res same pohvale, pa iskreno imajo veliko manj pacientk (npr za UZ nas je bilo 5, na punkciji 2, za prenos bi bila samo jaz) in verjamem, da se lahko res bolj potrudijo. Žal pa čudežev res ne morejo narediti.

Jaz sem imela v drugem postopku Menopur 300, 8 celic, 7 zarodkov. Zdaj enako Menopur 300 7 celic, pa se je samo ena oplodila, pa še ta še ni pravilno razvijala in ni prišla niti do morule.

Punce pozdravljene, če bi katera želela,imam 2 škatli Crinone gela (2x 15), ki jih z veseljem podarim.

ja nič ni druge kot,da probamo pa upamo na to,da bo Postojna zame postala najboljša izbira in jih bom hvalila do konca lajfa če uspe??

Nama je bilo v Dravljah tako grozno, da niti ne bova sla nazaj po enega zamrznjencka. Sva sla rajsi na nov postopek v tujino in sva extra zadovoljna. Dravlje bi morali po vseh pravilih zapret in jim vzet licence. Dr. Reš Muravec je katastrofalna zdravnica.

Odgovor na objavo uporabnika
bibi8, 30.10.2024 ob 11:04

Mene pa zanima kako poteka telefonski posvet za zamrnjencka?

Zivijo,tudi mene zanima

Ste imeli posvet,kaj vse potrebujem od dokumentacije pripravit,hvala

Tudi mene,ste izvedili kaj novega? Hvala

Zivjo!
se javlam se jaz…. Danes bi morala imeti prenos (4 celice, 2 zarodka) pa so me klicali da nobeden ni prezivel… ??… in zdj spet znova… ve kera delajo v lj decembra normalno…?

hvala

Zivjo..tudi mene zanima kako bo s prenosi zacetk decembra? Ima katera kaksne informacije

Hvala

@Anonimka38 žal mi je, tudi pri meni je bilo nazadnje podobno… Tudi, če decembra delajo takrat ne morete že v nov postopek, mora miniti med stimulacijami 3 mesece, se pravi, 2 menstruaciji morate dobiti preden se lahko prijavite, s 3 greste v postopek.

Hvala, me je kr prizadelo ??… niti ne vem, a pocakam na posto ali se moram kr prijavit v leonisce? (Nisem dobro slisala kaj mi razlaga dr. od šoka)… srečno vsem, drzim pesti za vse nas ?

@Anonimka38 na posvet se lahko prijavite, saj boste morali tako osebno tja in lahko traja tudi 3-4 mesece, da dobite datum, vsaj jaz sem čakala 2022 4 mesece na termin… Mogoče bodo imeli tudi konzilij, da se dogovorijo glede nadaljnjega zdravljenja.

Jaz vam želim, da se naslednjič drugače izide…

V UKC LJ so mi ta teden rekli, da v decembru ne bo novih sprejemov v postopke, kar zadnja dva tedna ne bo zdravniških ekip. Ne vem ali to pomeni isto tudi za zamrznjenčke, ampak zvenelo je tako.

uglavnem punce nikoli ne odnehajte in tudi ko vam rečejo da ne bo šlo še ni končano. Nam po številnih neuspešnih poizkusih pri Rešu in na Češkem, na koncu uspelo naravno. neverjetno. Imeli smo najnižji AMH na svetu pa smo uspeli (0,06-0,08) – no ima še katera nižjega? Reš je rekel da je žena zanič. Izkazalo pa se je da je njegova kariera in znanje očitno zanič.

Sedaj imamo fantastično punčko doma in smo presrečni. Ko ni več nič delovalo sem si zamišljal kako držim v objemu punčko in jo ljubčkam po glavici. Drugega mi ni nič preostalo.

Jaz sem se danes prijavila na prenos zamrznjenčka in imam sprejem 21.11. Očitno še delajo… Ne vem pa, če gredo prav vsi na dopuste.

Ravnokar imela posvet za zamrznjencka..so rekli, da bodo v zacetku decembra delali.

Kaj vas je vprasala zdravnica ce ni skrivnost,mene je tudi klicala in vprasala samo kaj rabim,napisala napotnico za prenos zamrznjega zarodka in rekla da se narocim po mailu.Mail sem poslala cakam odgovor.Zadnjo M sem imela 15.10,zdaj cakam tisto novembersko..kdaj da pricakujem sprejem ta mesec al komaj januarja? Hvala

Nic posebnega…ce rabim napotnico, koliko zamrnjenih imam in ce imam redne menstruacije..potem je rekla, da naj se narocim in bodo oni presodli ali me vzamejo zdaj ali januarja..jaz sem jo imela 22.10.

Kdaj ste imeli zadnjo M ce smem vprasat,tudi jst sem poslala mail za narocanje,zdaj cakam odgovor

New Report

Close